Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Іванка Трамп побувала у Кракові та Варшаві, де зустрічалася з сім’ями українських біженців

Спецтема:

Іванка Трамп з березня постійно бере участь у допомозі українським біженцям харчами, медикаментами та коштами. А цього разу вона присвятила час спілкуванню з дітьми біженців.

Поїздка відбулася на запрошення CityServe – міжнародної неурядової організації, що опікується допомогою біженцям. За даними CityServe Іванка Трамп з березня постійно співпрацює з організацією у наданні допомоги українським біженцям. Вона закупила і передала через мережу CityServe один мільйон харчових пайків для українських біженців, а також п’ять вантажних літаків медикаментів, які було передано до українських лікарень.

У Варшаві та Кракові Іванка Трамп зустрілася з польськими та українськими релігійними діячами, котрі опікуються українськими біженцями. Але головне те, що вона присвятила час спілкуванню з дітьми біженців. Іванка займалася з дітьми рукоділлям, грала з ними, ділилася своїм досвідом опанування гри на гітарі, фотографувалася з ними на пам’ять тощо. Також вона взяла участь в організації обіду для сімей біженців.

«Я рада, що провела останні кілька днів у Кракові та Варшаві, щоб зустрітися з українськими та польськими релігійними лідерами, які виявили стільки співчуття та любові до українських сімей, які потребують допомоги, а також за можливість засвідчити любов, силу та стійкість кожній з цих родин.»

За повідомленням прессекретаря CityServe Іванка привезла з собою до Польщі не тільки харчову та фінансову допомогу для українських біженців, але також іграшки для дітей біженців.

 

Наші інтереси: 

Ми вдячні за допомогу Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це важливо. Думаю, що там не лише зустрічі з дітьми. Дональд Трамп, завдяки своїй Іванці, краще орієнтується в українських питаннях.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це важливо. Думаю, що там не лише зустрічі з дітьми. Дональд Трамп, завдяки своїй Іванці, краще орієнтується в українських питаннях.

Все, що робиться з власної волі, – добро!