Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Італійський депутат Вітторіо Згарбі засудив статистичне шахрайство щодо Covid-19 – FROM ROM (Італія)

24 квітня 2020 року на засіданні Палати депутатів Парламенту Італії депутат Вітторіо Згарбі (Vittorio Sgarbi) заявив, що брехлива статистика щодо смертей від Covid-19 використовується для терору проти громадян Італії та встановлення диктатури. Національний Інститут охорони здоров'я стверджує, що 96,3% померли НЕ від COVID-19, а від інших патологій. Це означає, що лише 925 померли від вірусу. 24 075 померли від інших причин.

200510vittoriosgarbi-2.jpg

Вітторіо Згарбі (італ. Vittorio Sgarbi, 1952 р.н.) – італійський арт-критик, телеведучий і політик.
Вітторіо Згарбі (італ. Vittorio Sgarbi, 1952 р.н.) – італійський арт-критик, телеведучий і політик.

Про це повідомляє FROM ROM – незалежний «електронний журнал для католиків, які хочуть знати, що насправді відбувається в Церкві» – у статті «Italian mp, Sgarbi denounces the statistical fraud on Covid-19».

Депутат звернувся з закликом: «Не кажіть тут про 25 тисяч загиблих, це неправда! Не використовуйте мертвих для балачок та тероризму. Дані Вищого інституту охорони здоров'я кажуть, що 96,3% померли від інших захворювань. Саме про це говорять дані, цифри, числа. Це правда!

Ми закрили 60% підприємств. Принаймні тут говорімо правду, об'єднаймося у визволенні проти лицемірства і брехні, проти фальсифікацій, проти фальшивих цифр, які подають щоб тероризувати італійців. 25000 загиблих... Не будемо використовувати їх для приниження Італії, щоб повідомляти громадянам неправдиві новини!...

25 тисяч людей з коронавірусом не померли в Італії. Це неправда! Це спосіб тероризувати італійців і накласти диктатуру згоди: це смішно!» 


Відеозапис виступу Вітторіо Згарбі з перекладом російською мовою: 

Італійський мистецтвознавець і політик Вітторіо Згарбі постійно робить заяви про те, що він не вірить у необхідність карантину, а також говорить, що статистика про кількість смертей від коронавірусу сфальсифікована. Зокрема, Згарбі наголошує, що більшість людей померли від супутніх патологій.

За даними на 1 травня 2020 року в Італії зафіксовано 27 967 смертей через COVID-19. Більшість людей, які померли, мали супутні захворювання, але якщо людина вмирає з позитивним тестом на коронавірус, то причиною смерті записується COVID-19.


Нагадаємо, 19 березня каналу byoblu24 дав велике інтерв'ю італійський нанопатолог з 40-річним стажем роботи в операційних, доктор і професор Стефано Монтанарі (Stefano Montanari). У своєму відвертому інтерв'ю він сказав, що в реальності безпосередньо від коронавірусу в Італії померли лише 3 людини. "Те, що я спостерігаю зараз, – якийсь апофеоз маразму. Нами керують люди, які абсолютно не розуміють, що коять. Або ж прекрасно розуміють і знають свою вигоду. Компетенція керівників вкрай низька. Навіщо потрібні гумові рукавички? Навіщо ці маски? Рукавички шкідливо діють на природний захисний бар’єр шкіри. У нас дуже розумна шкіра! Маски – взагалі смішно! Життя під замком вб’є більше, ніж коронавірус. Хоча, можливо, це і є мета. Ми ж знаходимося по той бік абсурду!"

22 квітня 2020 року депутат Герберт Кікль (Herbert Kickl), екс-міністр внутрішніх справ Австрії (2017-2019) з трибуни парламенту чітко пояснив, чому Себастьян Курц (Sebastian Kurz) – федеральний канцлер Австрії – та його уряд проводять деструктивну тоталітарну політику навколо коронавірусної інфекції. Примусова вакцинація? Колишній міністр внутрішніх справ Австрії Герберт Кікль різко розкритикував у парламенті політику щодо COVID-19.

Епідемія коронавірусу в Україні закінчується, так і не почавшись. «Молода команда» дуже хотіла змавпувати «закручування гайок» у комуністичного Китаю та лівацької Італії, але не врахувала особливостей національної демографії. Чому українців не бере коронавірус: тонкощі демографії і пропаганди, або Кіна не буде.

«Жодна людина, яка не мала хвороби, не померла від вірусу в Гамбурзі. У всіх тих, кого ми досліджували до цього часу, був рак, хронічне захворювання легенів,  діабет, серцево-судинні захворювання... Вірус був останньою краплею». Професор Клаус Пюшель (Klaus Püschel): «Covid-19 – це здебільшого нешкідлива вірусна інфекція» (Hamburger Morgenpost, Німеччина).

Узагальнююча аналітика щодо корона-кризи: Хочеш зрозуміти явище – поглянь, з чого воно почалося. На SARS-CoV-2 ніхто б не звернув уваги, якби не жорстка поразка КНР в економічній війні проти США. Комуністам до зарізу потрібна була «маленька переможна війна» – і вони її організувати у вигляді реаліті-шоу. Але жодна війна ніколи не йде за планом... Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки.

Наші інтереси: 

Вивести шахраїв на чисту воду. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ще один чесний політик. Як виявилося, це дуже й дуже рідкісне явище - чесні політики! Їх, наразі, в цілому світі, можна перерарахувати на пальцях.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ще один чесний політик. Як виявилося, це дуже й дуже рідкісне явище - чесні політики! Їх, наразі, в цілому світі, можна перерарахувати на пальцях.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!