Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Історичний шанс знищити Росію – Георгій Тука про статтю генерала Бена Годжеса (+відео)

Категорія:

Спецтема:

США і колективному Заходу вже зараз потрібно готуватися до сценарію, у якому буде розпад Росії. Американський генерал Бен Годжес вдруге опублікував матеріал, в якому зазначає, що поразка Росії у війні проти України має призвести до дезінтеграційних процесів всередині РФ і, як результат, до розпаду Російської імперії.
 

Генерал Годжес вказує на три чинники, які, на його думку, можуть спричинити саме такий сценарій. Генерал вже вдруге зауважує, що Сполучені Штати та НАТО мають бути готовими до такого розвитку подій. Адже, під час розпаду СРСР, США не були готові до дезінтеграційних процесів і, побоюючись неконтрольованого розповсюдження ядерної зброї, вимушені були підтримувати існування РФ як єдиного державного утворення.

В період розпаду СРСР на Заході домінувала ілюзорна точка зору, що можна допомогти трансформувати імперію СРСР в низку демократичних цивілізованих країн. Зокрема, йшлося й про трансформацію Росії. Лише тільки зараз політики Заходу зрозуміли хибність такої точки зору.

Бен Годжес (Frederick Benjamin "Ben" Hodges III). Фото: BELVPO.COM
Бен Годжес (Frederick Benjamin "Ben" Hodges III). Фото: BELVPO.COM

Генерал Годжес написав у Британському виданні The Telegraph:

"Стає все більш очевидно, що Україна переможе у цій війні, а на Кремль чекає історична криза довіри. Тепер, на мою думку, цілком реально, що викриті слабкості режиму Путіна настільки серйозні, що, можливо, ми зараз є свідками початку кінця не лише його режиму, а й Російської Федерації загалом".

"Я бачу щонайменше три фактори, які могли б призвести до розпаду імперії. По-перше, це крах внутрішньої довіри до ЗС РФ, які традиційно були основою легітимності Кремля. Приниження в Україні майже завершилося, а гордий Чорноморський флот все ще ховається за Кримом. Російські чоловіки, яких якось спокусили армійськими пропозиціями щодо заробітної плати, уникають масового вербування, знаючи, яку долю приготувало їм поле бою, що посилило непропорційне вербування етнічних меншин з Чечні та інших країн на околицях РФ, які найлегше використовувати як м'ясо, викликаючи невдоволення, що не скоро буде забуте".

Генерал не виключив, що через недовіру на Кавказі може початися нова війна, на ведення якої Кремль не має ресурсів. Другою причиною можливого розпаду РФ Годжес назвав плачевний стан російської економіки, оскільки в уряду залишається все менше можливостей, щоб прогодувати понад 140 млн. населення.

Далі дивіться у відео:

 

Наші інтереси: 

США взяли курс на ліквідацію ерефії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи