Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ілон Маск погрожує розірвати угоду з Twitter через «фейкові акаунти»

Категорія:

Спецтема:

Генеральний директор Tesla Ілон Маск погрожує покласти край довгоочікуваному викупу Twitter за 44 мільярди доларів, звинувачуючи гіганта соціальних мереж у тому, що той не виконав його запит щодо даних про кількість фейкових аккаунтів на платформі.

Як пояснив адвокат Маска Майк Рінглер (Mike Ringler) у листі до юридичного директора Twitter Віджаї Гадде (Vijaya Gadde): «На цей час пан Маск вважає, що Twitter прозоро відмовляється виконувати свої зобов'язання за угодою про злиття».

Рінглер додав, що "виходячи з поведінки Twitter на сьогодні", Маск "вважає, що компанія активно чинить опір і перешкоджає його інформаційним правам (і відповідним зобов'язанням компанії) за угодою про злиття".

«Це явне істотне порушення зобов’язань Twitter за угодою, і пан Маск залишає за собою всі права, що випливають з цього, зокрема право не виконувати транзакцію та право розірвати угоду», – відмітив Рінглер.

Минулого місяця Маск заявив, що його угода з Twitter "не може просуватися", доки компанія не уточнить кількість облікових записів ботів на платформі.

На думку Маска зараз у Twitter до 20% або «набагато більше» фіктивних аккаунтів. Twitter стверджує, що фіктивних облікових записів менше ніж 5 %. Проте, наприклад, аудит підписників на аккаунт Джо Байдена виявив, що серед 22,2 мільйона підписників близько половини (точніше 49,3%, а це майже 11 мільйонів) є фейковими аккаунтами, повідомляє Newsweek.

Тому Ілон Маск зараз шукає більше інформації про те, скільки насправді облікових записів у Twitter є фальшивими. А до того часу остаточного завершення угоди не буде.

 

Наші інтереси: 

На сьогодні Twitter одна з провідних соціальних мереж. І від того, хто нею володіє і як організовує роботу – залежить як саме вона впливатиме на соціальне життя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (1 голос)

А також, добре, що прилюдно заговорили про фейкові рахунки !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (1 голос)

А також, добре, що прилюдно заговорили про фейкові рахунки !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Маск не просто купить Твіттер – він перед тим витягне на поверхню усі шахрайства його керівництва. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!