Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хай побуде генеральним прокурором - це тільки прискорить крах системи, - Гайдай

Спецтема:

Громадянам України заявляють, що швидкі зміни неможливі: є закони, які не можна так просто порушити. Але призначити свою людинку закон не завадив. Генпрокурору потрібен характер бійця і реальна незалежність від президента - щоб планомірно садити його оточення, поступово підбираючись до президентського горла.

Про це у своєму блозі "Що мене обурює у призначенні Луценка" на nv.ua пише Сергій Гайдай, політтехнолог, директор зі стратегічного планування агенції Гайдай.Ком.

Я не буду ойкати і айкати про те, що змінили закон про прокуратуру. Я не буду стверджувати, що тільки людина з юридичною освітою і 10-річним прокурорським досвідом може бути в Україні генеральним прокурором. Дурниця все це.

Щоб бути в нас генеральним прокурором, не освіта і досвід виживання в системі потрібен – потрібна, насамперед, політична воля. І воля залізна й незламна.

Сміливість потрібна і тверезий розум, щоб оточити себе згуртованою командою.

Характер бійця і реальна незалежність від президента - щоб планомірно садити його оточення, поступово підбираючись до президентського горла. І закон тут ні до чого.

Я навіть не буду обурюватися невідповідністю цим вимогам Юрія Луценка, в якого нема необхідних якостей - нема політичної волі. А є повна залежність від Порошенка і нескінченна здатність пристосовуватися до обставин. Хай побуде генеральним прокурором - це тільки прискорить крах візантійської кадрової системи президентської команди.

Але ось що по-справжньому мене обурює - це те, що нам, громадянам України, заявляють, що швидкі й радикальні зміни неможливі: є закони, які не можна так просто порушити, є усталені процедури, яких слід дотримуватися. Але коли потрібно свою людинку в обхід закону поставити на потрібну посаду - то тут закон не перешкода. Дуже швидко і рішуче влада готова цей закон скасувати, змінити або просто проігнорувати.

Наші інтереси: 

Система доходить до абсурдного абсурда. Іноді думаєш, що інформація фейкова, але ж ні! Кожне абсурдне рішення президента Порошека штовхає його ближче до краю прірви.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
корупція
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи