Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 65
  • Переглядів: 71

Гопники та психопати: ненависть росіян до українців має біологічні причини (+аудіо)

Категорія:

Спецтема:

Російською народною культурою є гоп-культура. Психологічні профілі гопників та психопатів ідентичні. Нинішня війна України і Росії – це війна людей і психопатів.

220401vasyalozhkynnarod.jpg

Кацапи (автор – підмосковний художник Вася Ложкін)
Кацапи (автор – підмосковний художник Вася Ложкін)

Аудіоверсія:

Попередні статті:

Як відомо, російською національною ідеєю є підкорення України. Ця ідея об’єднує еліту з народними масами. Тому російська демократія закінчується там, де починається українське питання. Важливо розуміти, що ця масова ненависть до українців має не лише психологічні та історичні, а й біологічні причини.

Згідно з сучасними академічними дослідженнями, половина дорослого населення Росії є носієм субкультури гопників – так званих «реальних пацанів». Вона глибоко проникла у всі сфери життя: політику, економіку, дипломатію, журналістику, мистецтво, телебачення, соцмережі, церковні справи. Вплив гоп-культури настільки потужний, що це вже не субкультура, а офіційна загальнонародна культура. Цитата: «В результаті такого розмаху гоп-рухів уся країна сприймається як гоп-держава, яка імпотентна в плані творення, але підживлює свою гординю великими й малими капостями щодо інших держав... Може, в цьому і криється секрет суперпопулярності Путіна, який також має "пацанську психологію" і любить використовувати у своїх промовах сумнівні жарти й вирази, властиві субкультурі гопників» – зауважує російська «Новая газета».

Хай там як, а фактична поведінка Росії відповідає маркерам гоп-ментальності:

1. Інстинкт домінування над іншими, жорстка владна вертикаль, жорстокість і постійна боротьба за статус.

2. Психологія зграї, контроль, «закручування гайок», витискання незгідних.

3. Ситуативна політика, основана на отриманні тактичних переваг без прорахування довгострокових наслідків.

4. Брехливість і невизнання своєї вини навіть тоді, коли вона очевидна, наприклад, стосовно анексії Криму, війни на Донбасі, збитті малазійського боїнга з дітьми.

5. Азійський тип мислення і тяжіння до Китаю.

6. Напад на слабших сусідів як форма агресивного жебрацтва, неспроможність до ефективного господарювання.

7. Величезна аудиторія Радіо «Шансон», збільшення в ній частки дорослих людей, керівників, забезпечених і високо забезпечених росіян. Це радіо особливо популярне в Москві.

Профіль гоп-культури повністю відповідає профілю психопатичної культури. Темі психопатів присвячена серія статей під загальною назвою «Політична зоологія». Важливо чітко собі зафіксувати, що гоп-культура – це російська локалізація загальної психопатичної культури, тобто культури психопатів. Відповідно, російська народна культура – це культура психопатів. Щоб усвідомити, що це означає, необхідно коротко нагадати, хто такі психопати.

Неспеціалісти дуже часто застосовують це слово як синонім божевілля чи психічної хвороби. Це фундаментальна помилка, адже у психопатів зазвичай цілком здорова психіка. Просто в них інша психіка – нелюдська. А все тому, що психопати не є людьми – це людиноподібні істоти, що володіють мовою та інтелектом. Вони належать до окремого біологічного виду Homo intelis (Гомо інтеліс). В науці їх ще називають «надтваринами» і «суперанімалами».

Через генетичні особливості, а саме рецесивне успадкування, психопати завжди, в будь-яких суспільствах перебувають у меншості. Важливо, що вони виразно відчувають свою відмінність від людей. Усе це формує в них уявлення про себе як про меншину і «обраний народ», якого люди не чують, не розуміють і утискають.

Люди справді не розуміють психопатів, адже в них суттєво інша психологія. По-іншому й не може бути, адже психопати – це не люди, а інтелектуальні тварини. Про це говорять сучасна психіатрія та нейрофізіологія. Ці тварини вміють розмовляти і ззовні вони подібні на людей, проте в них інша будова головного мозку, в них по-іншому працюють нервова й гормональна системи. У психопатів нема таких людських якостей як емпатія, співчуття, милосердя, совість, відповідальність, чесність, творчість, воля. Це ті якості, якими людина відрізняється від тварини. Ці людські якості психопатам просто недоступні – як і будь-яким іншим тваринам.

Досвідчені психіатри ідентифікують психопатів з дворічного віку. З інструментальних методів найточніше виявлення цих істот дає магнітно-резонансна томографія головного мозку, адже у психопатів інша структура мозку і навіть інша його густина. Найбільший внесок у дослідження специфічної будови мозку психопатів здійснив професор кафедри психології Університету Нью-Мексико доктор Кент Кіл. У 2014 році він опублікував книгу, яка в українському виданні 2019 року має назву «Психопати. Правдива розповідь про людей без жалю, без совісті, без каяття».

Мозок людини (зліва) і мозок психопата (розмовляючої тварини)
Мозок людини (зліва) і мозок психопата (розмовляючої тварини)

Війна людей і психопатів описана Джоном Толкіном у його «Володарі перснів». Орки – це розмовляючі людиноподібні тварини. Ментальність фентезійних орків в цілому відповідає ментальності російських гопників – і це пояснює, чому росіяни ототожнюють себе з орками і Мордором. Після початку війни 2022 року росіян звично називають «орками» провідні ЗМІ. Орки – це психопати. Гопники – це російські орки.

Уявлення про присутність у соціумі людиноподібних тварин існує тисячі років. Про них знали в давньому Вавилоні три тисячоліття тому. Ісус називав їх «зміями» і «породою гадючою». Це був традиційний термін для позначення тих, кого нині називають «психопатами», «зміями в костюмах», «рибоголовими» і «рептилоїдами». Порівняння з рептиліями підкреслює таку рису психопатів як відсутність емпатії та співчуття. У це важко повірити, але послухайте перехоплені телефонні розмови російських військових з їхніми матерями і дружинами. Там рідко коли зустрінеш співчуття, там нема навіть натяку на сором і совість. Відомий російський вислів «Масква слєзам нє вєріт» – це про безжальність і жорстокість, властиву психопатам.

Цих людиноподібних істот українці традиційно називають нелюдами, тобто не-людьми. Термін «нелюди» щодо російських окупантів нині застосовується у зверненнях Президента України, тобто це вже слово з офіційного словника.

Очевидно, що не всі гопники є психопатами, тобто людиноподібними тваринами. Проте психопатична культура є домінуючою в Росії, відтак маси людей відтворюють психопатичний стереотип поведінки, оскільки він вважається соціально схвалюваною нормою. Люди поводяться як тварини тому, що бути «реальним пацаном» вважається правильним і навіть престижним. Тим більше, що зразковим «пацаном», тобто зразковим психопатом, є їхній цар Владімір Путін. Помилково вважати, що він психічно хворий – у нього нормальна психіка, просто це психіка не людини, а розмовляючої тварини. Путін є типовим гопником, за що його так поважають у народі. Згідно з соціологією, понад 80% росіян підтримали Путіна та його вторгнення в Україну.

З погляду психопатів, люди є виродками та загрозою для існування психопатів, тому людей треба знищувати і підкорювати. Так що ненависть росіян до українців має не лише культурні, а й біологічні причини. Росіяни ненавидять українців тому, що ті належать до іншого біологічного виду, причому розвиненішого, культурнішого й ефективнішого. Особливу ненависть росіян викликає те, що українці вміють господарювати і бути вільними. Тому нинішня війна України та Росії – це війна людей і психопатів.

Тут варто пояснити, що росіяни («рассєянє») – це штучний етнос, сформований Москвою для підкорення багатоетнічного населення Російської Федерації. Проект «росіяни» є логічним продовженням сталінського проекту «совок» і доведенням його до завершеного стану за допомогою телебачення та інших сучасних технологій промивання мізків. Ядром російського етносу – «росіянами першого сорту» – є «русскіє» (московити, москалі). Серед московитів найвища концентрація гопників і, відповідно, психопатів.

Психопатична культура московитів має глибокі корені: у давнину їх називали «андрофагами» (тобто людожерами) та «кацапами» (тобто потрошителями, садистами). Про жорстокість народу московитів відверто висловився Максим Горький у статті «О русском крестьянстве», виданій у Берліні в 1922 році.

Для кращого розуміння російської ментальності також корисно знати, що стереотипна поведінка гопників відповідає поведінці плямистої гієни. Зокрема, вони дуже обережні, а якщо на когось нападають, то роблять це зграєю – і лише тоді, коли впевнені у перемозі. Гопникам не властиві героїзм чи саможертовність. При реальній загрозі вони втікають.

Тому Росія завжди уникає відкритої війни, натомість схильна до гібридних воєн та підривних спецоперацій. Подібно до гієни, Росія довго вичікує зручного моменту і нападає лише тоді, коли впевнена в перемозі. Прикладами такої поведінки є гібридне захоплення Криму та частини Донбасу.

Той факт, що московські психопати наважились на гарячу війну з Україною, свідчить про їхню переконаність у своїй легкій перемозі. Але що дало підстави для такої впевненості? Про це – у наступній розмові. Далі буде.

Продовження: Етнічний тригер «Буча», або Пробудження Сонячного Вепра – про остаточне вирішення російського питання

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 

Ментальність москалів:

 

Наші інтереси: 

Досліджуємо ментальність орків, пізнаємо велич людини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво! Дякую Ігоре!

Ось кілька книг, які допоможуть зрозуміти цю відмінність на життєвому прикладі:

Павло Штепа "Українець і москвин"

Євген Наконечний "Украдене ім'я"

Іван Ільєнко "В пазурах двуглавого".

Також не будемо забувати про "Дюна".

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво! Дякую Ігоре!

Ось кілька книг, які допоможуть зрозуміти цю відмінність на життєвому прикладі:

Павло Штепа "Українець і москвин"

Євген Наконечний "Украдене ім'я"

Іван Ільєнко "В пазурах двуглавого".

Також не будемо забувати про "Дюна".

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

То який же трибунал потрібний для Путіна і зграї орків? Їх треба просто тримати у клітках і возити-показувати по ярмарках. Доведеться таки годувати.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цих розмовляючих тварин треба спочатку ретельно дослідити – як працює у них мозок, гормональна та нервова система, психіка. Треба виробити систему дресування та перепрограмування. Це великий і дуже перспективний напрямок роботи. Ми наближаємось до реалізації столітньої мрії про людиноподібних біороботів.

Сергій Ждан wrote: То який же трибунал потрібний для Путіна і зграї орків? Їх треба просто тримати у клітках і возити-показувати по ярмарках. Доведеться таки годувати.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав озвучення цієї статті. Слухаємо і поширюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав відео, яке в мистецькій формі відтворює ментальність московських розмовляючих тварин. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тепер зрозуміло, чому іноземні готелі заманюють відвідувачів обіцянкою, що тут не буде росіян. Гасло "Без росіян" означає "Без психопатів".

Все, що робиться з власної волі, – добро!