Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Google запустив в Україні спільноту для педагогів та e-commerce Академію для бізнесу

Компанія Google запустила в Україні Google Educator Group (Освітню Спільноту Google). Освітні спільноти Google (GEGs) – це об’єднання працівників сфери освіти, де вони навчаються і діляться досвідом для ефективного використання веб-технології в навчальному процесі.

GEG Ukraine створено на основі педагогічної спільноти Навчаємося з Google.

Члени спільноти є активними користувачами Google Apps for Education – системи безкоштовних інструментів для сфери освіти. Заходи спільноти проходять як в очному, так і в дистанційному режимах.

Компанія Google також оголосила про старт програми «Ваш бізнес онлайн» із розвитку українського бізнесу. В рамках цієї програми розпочався набір учасників до E-commerce Академії Google.

E-commerce Академія Google – комплексна програма про ключові моменти створення та розвитку бізнесу в інтернеті. Дана ініціатива створена аби допомогти і поглибити знання та розуміння того, як будувати правильний e-commerce бізнес та розвивати власні бренди в інтернеті, шукати аудиторію, нових клієнтів, нові ринки збуту тощо.

Програма включає в себе конференцію, яка відбудеться у місті Києва та серію онлайн семінарів, під час яких експерти розкажуть, як правильно створити сайт, розробити ефективну маркетингову стратегію просування, дадуть рекомендації з юридичних, фінансових питань та логістики.

Програма стартує в вересні 2015 року. Участь у програмі безкоштовна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Художник карикатурист Павло Кучинский (Pawel Kuczynski)..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Художник карикатурист Павло Кучинский (Pawel Kuczynski)..

Вірю в те, що розумію.