Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Електоральні новини із США: одразу й не скажеш, де цікавіше – в Аризоні чи Джорджії

Категорія:

Спецтема:

Попри шалений спротив демократів, триває перевірка результатів виборів президента США і сенаторів. Правда про те, що насправді сталося на виборах 2020 року, поступово доходить до все більшого числа американців.

Штат Аризона

На слуханнях у законодавчих зборах штату Аризона були озвучені проміжні результати аудиту виборів 2020 в окрузі Марікопа.

Було отримано на 74232 бюлетені більше, ніж розіслано поштою. Можливо, «загубилися» понад 74 тисячі «корінців» від бюлетенів, які залишаються у наглядовій раді після відправлення бюлетеню виборцеві. Або просто ці бюлетені насправді не надсилалися тим, хто бажає проголосувати поштою, але вони чомусь увійшли в загальний залік. Команда аудиторів збиралася вибірково опитати якусь кількість людей, що офіційно голосували поштою, чи дійсно вони отримували бюлетень і висилали його поштою. Але суд заборонив це робити, бо таке опитування може бути кваліфіковано як тиск на виборців.

11326 виборців були відсутні у списку виборців третього листопада, натомість у грудні вони були в списку виборців, як зареєстровані й такі, що проголосували.

Є кілька тисяч дублікатів бюлетенів без реєстраційного номера. Під час голосування, якщо машина для підрахунку бюлетенів не може розпізнати, де саме стоять позначки (позначки занадто світлі, або на бюлетені є помазка, що «збиває з глузду» сканер, або ще чогось) – то член виборчої комісії заповнює вручну дублікат бюлетеня, проставляє на ньому той самий реєстраційний номер, що і на оригіналі, і саме дублікат пропускає через сканер виборчої машини. При тому зберігаються і оригінал бюлетеню, і його дублікат, котрий пройшов через сканер. Так от, аудит виявив кілька тисяч дублікатів без реєстраційного номера. Це може бути нехлюйство членів виборчої комісії (забували проставляти номери на кількох тисячах бюлетенів!) або свідоме шахрайство, коли «дублікати» не мають оригіналу, а просто заповнені, щоб просканувати й додати голосів конкретному кандидатові.

Є підозра, що кілька тисяч бюлетенів було пораховано двічі.

Наглядова рада округу це все спростовує. Стверджує, що аудитори є ангажованими, а розбіжності у цифрах є результатом нерозуміння аудиторами особливостей виборчого процесу. Продемократівська преса всіляко намагається представити аудиторів такими собі мракобісами, які вірують у якісь казки й тому не приймають результати виборів.

На слуханнях також було озвучено, що наглядова рада округу відмовляється співпрацювати з аудитом, натомість постійно називає аудиторів «непрофесіоналами» і «заангажованими».

Офіційно аудит проводиться не для скасування результатів виборів, а для відновлення довіри до виборчої системи, проте деякі законодавці штату заговорили про те, яким чином треба виходити із ситуації. Нагадаю, за офіційними даними в Аризоні Байден випередив Трампа лише на 10457 голосів. Тому як варіант законодавці пропонують відкликати голоси 11 виборщиків від штату. Проте на сьогодні не існує легального механізму скасування результатів виборів Президента США, навіть якщо їх було сфальсифіковано.

Штат Джорджія

Оскільки відкрилось занадто багато «невідповідностей» у бюлетенях в окрузі Фултон штату Джорджія, то секретар штату Бред Раффенспергер (Brad Raffensperger) виступив з вимогою звільнити весь склад наглядової ради округу Фултон (нагадаю, що саме наглядова рада округу виконує й функції виборчої комісії в окрузі). І отримав багато негативних відгуків в інтернеті. Річ у тому, що в осені саме він затвердив результати виборів, попри чисельні ознаки фальсифікацій, і купа людей просили не затверджувати результати, а спочатку провести ретельне розслідування. Отже, зараз його дії виглядають як спроба уникнути відповідальності, оголосивши винними тільки членів наглядової ради.

Суд Джорджії відмовився розглядати позов про проведення аудиту результатів виборів сенаторів від штату 6 січня 2021. Відмову аргументовано технічними причинами, неправильним часом подання позову. Демократівські ЗМІ намагаються переконати, що причиною відмови є недостатня підстава для позову. Тобто є недостатнім те, що оскільки на виборах третього листопада було занадто багато «невідповідностей», то необхідно перевірити також вибори шостого січня, оскільки їх проводили ті самі люди, і скоріш за все по тих самих схемах. Позивач Майк Догерті (Mike Daugherty) заявив на пресконференції, що буде подавати апеляцію.

На сайті creativedestructionmedia.com («творче руйнування ЗМІ») опубліковано свідчення Джеральда Багліоне (Gerald Buglione) про імовірні масштабні фальсифікації виборів 2020. Це одне із багатьох свідчень, які збирає громадський рух «We the people», щоб представити у гранд-журі у Джорджії.

Джеральда Багліоне – колишній лейтенант поліції із Нью-Джерсі, до відставки у 2006 році керував відділом, який розслідував напади, пограбування та крадіжки зі зламом. У 2020 році він працював охоронцем на курорті Вігвам у місті Літчфілд, Аризона. На цьому курорті у вересні 2020 року компанія під назвою Fieldworks LLC орендувала 2 бальні зали на шість тижнів до президентських виборів 2020 року. Орендарі поводилися дуже підозріло і закрито. У свідченнях Джеральд докладно описує, що він бачив, які є непрямі вказівки на справжню діяльність компанії у цих двох орендованих залах. Джеральд стверджує, що з високою імовірністю компанія Fieldworks LLC насправді займалася масовим виготовленням фальшивих бюлетенів для виборів у Джорджії. Ще раз: компанія орендує два танцювальні зали в штаті Аризона, де приховано займається масовими фальсифікаціями виборів у штаті Джорджія.

Джеральд підкреслює, що він колишній поліціянт, котрому доводилось багато разів давати свідчення в судах і в якості експерта, і в якості свідка. Тому він знає, що таке надання неправдивих свідчень і яке за це може бути покарання.

Популярний телеведучий Такер Карлсон у своїй програмі на FoxNews показав сюжет, де докладно розписав ситуацію з подвійним та потрійним скануванням бюлетенів в окрузі Фултон у Джорджії, завдяки чому за Байдена було пораховано значно більше голосів, ніж їх було насправді.

Попри шалений спротив демократівських ЗМІ правда про те, що насправді сталося на виборах 2020, поступово доходить до все більшого числа американців.

Боротьба за чесні вибори триває.

Наші інтереси: 

Можна скільки завгодно брехати, що "вибори пройшли чесно", але без ретельного аудиту цим побрехенькам нема віри.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, яким саме буде механізм відновлення справедливості в США? На мою думку, люди, які підтримують Трампа, повинні просто переїджати в ті штати, губернатори яких визнають Трампа президентом.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, яким саме буде механізм відновлення справедливості в США? На мою думку, люди, які підтримують Трампа, повинні просто переїджати в ті штати, губернатори яких визнають Трампа президентом.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!