Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Економічна війна між США та Китаєм ще триватиме найближчі 30 років, – радник Трампа

Категорія:

Головний стратегічний радник президента США Стівен Беннон заявив в інтерв'ю American Prospect, що Штати ведуть економічну війну з Китаєм. Він вважає, що країни перебувають у стані економічної війни і хтось один візьме в ній гору в найближчі 30 років.

bannon.jpg

Стівен Беннон, головний стратегічний радник президента США

"Ми перебуваємо в стані економічної війни з Китаєм. Вони не соромляться говорити про те, що роблять. Один з нас стане гегемоном в найближчі 25-30 років. І якщо ми застрягнемо на цьому шляху, то це будуть вони", - зазначив Беннон.

"Якщо ми продовжимо програвати, то через п'ять або десять років досягнемо тієї точки, коли вже ніколи не зможемо відновитися", - наголосив він.

Радник Трампа також допустив, що Пекін може домогтися угоди, яка призвела б до заморожування ядерної програми Пхеньяна, а Вашингтон в такому випадку прибрав би свої війська з Корейського півострова. Однак, як зазначає видання, на думку Беннона, таке можливе тільки у віддаленій перспективі.

Беннон також висловився щодо проблеми КНДР. Він вважає, що у неї немає військового рішення.

"Доти, поки хтось не запропонує рішення, яке покаже мені, що десять мільйонів осіб в Сеулі не загинуть протягом 30 хвилин від застосування (Пхеньяном) звичайних видів озброєнь, - я взагалі не знаю, про що тут можна говорити. Забудьте про це, військового рішення тут немає", - вказав радник.

Наші інтереси: 

Не можна допустити перемоги Китаю у цьому протистоянні. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи