Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Донеччани нарешті зрозуміли, що це росіяни обстрілюють Донецьк – Олег Жданов

Світ:

Російський агресор обстріляв один із районів в Донецьку, намагаючись створити ілюзію, що це влаштували із підконтрольної території України. Але соціальні мережі допомогли цю брехню викрити. Мешканці Донецька почали поширювати інформацію, що вибухи, які відбулися напередодні в місті, насправді сталися через випущені із сусіднього району міни.

22060601.jpeg

Фото: Telegram-канал "Типичный Донецк"

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов, повідомляє ТСН.

"Дуже цікавий епізод. Місцеві мешканці в Донецьку почали трошки прозрівати. Сьогодні зранку всі соціальні пабліки в Донецьку обговорювали, як із Макіївки розрахунок блукаючого міномету розстрілював різні райони Донецьку. І вони там матюкалися: «що ви робите, навіщо один район звільняє інший. Не треба нас звільняти й припиніть обстрілювати Донецьк», – розповів Жданов.

Експерт наголосив, що таки соціальна мережа має потужну силу, завдяки чому інформація розповсюдилася дуже швидко. «Місцеві почали розуміти, що з одного району Донецька гатять по іншому», – додав він.

Жданов переконує, що мета таких дій незмінна – дегуманізація України та залякування місцевих, мовляв, якщо туди зайдуть ЗСУ, то всім буде дуже погано.

Наші інтереси: 

Висвітлюємо різні аспекти війни. Розуміємо, що наш ворог – хижий та підступний, що ведеться серйозна інформаційна війна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи