Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До Павла Гриба мають допустити українських лікарів – представництво ЄС в ОБСЄ

Світ:

Євросоюз «очікує, що Гриб буде негайно звільнений і отримає доступ до спеціального лікування, якого потребує». 

 

19032903.jpg

Павло Гриб в суді 22 березня 2019 р.

Представництво Європейського Союзу при ОБСЄ 29 березня висловило стривоженість вироком українському політв’язню Павлу Грибу, повідомляє Крим. Реалії.

«Українські лікарі мають бути допущені до нього, як того вимагав Європейський суд із прав людини», – заявляють у представництві.

 22 березня суд РФ оголосив вирок  (6 років ув’язнення) у справі українця Павла Гриба, обвинуваченого там у «сприянні терористичній діяльності» і нині важко хворого.

20-річний нині Павло Гриб потерпає від низки важких захворювань і перебуває у важкому стані, він потребує постійного висококваліфікованого нагляду лікарів, регулярного проведення комплексного медичного обстеження і перебування у спеціалізованому медичному закладі, нагадали у відповідь на вирок у Міністерстві закордонних справ України.

19-річного на той час Павла Гриба викрали російські спецслужби 24 серпня 2017 року на території Білорусі, де він тоді перебував, і перевезли на територію Росії, де висунули обвинувачення, які українець відкидає.

Наші інтереси: 

Розуміти, що РФ завжди буде ворогом Україні. Не мати справ з росіянами і не їздити в РФ і Білорусь. Береженого Бог береже. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи