Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До кінця року в Україні запустять онлайн-реєстрацію автомобілів

До кінця 2017 року в Україні розпочне роботу онлайн-послуга первинної реєстрації автомобіля. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на першого заступника голови Державного агентства з питань електронного урядування України Олексія Віскуба на зустрічі, присвяченій розвитку електронних сервісів в Україні.

"Запустимо первинну реєстрацію авто, це плани на один-два місяці. До кінця року це точно запрацює", - сказав Олексій Віскуб.

Також він зазначив, що у вересні буде представлений кабінет перевізника, у якому буде інформація про ліцензії, дозволи перевізника і багато іншого.

Він додав, що передовсім мають бути введені електронні послуги в таких сферах, як земельна, будівельна і соціальна, реєстрація авто, та інших.

"Ці послуги відповідають послугам, визначеним директивою Євросоюзу, і повинні надаватися онлайн у кожній країні, яка є його членом", - додав він.

Наші інтереси: 

Гарна новина. Он-лайн технології повинні спрощувати нам життя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи