Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держдепартамент США повідомив, чого очікує від нового уряду України

«Ми закликаємо новий український уряд засвідчити свою подальшу прихильність до реформ просуванням у кроках, критично необхідних для подальшого розвитку країни, включно зі зміцненням верховенства права і боротьбою з корупцією», – йдеться у заяві.

20030502.jpg

Верховна Рада України на позачерговому засіданні призначила прем’єр-міністром України Дениса Шмигаля, Київ, 4 березня 2020 року

«Найсильніший сигнал, який Україна може подати про те, що вона залишається вірною своєму курсові реформ, – це домовитися про нову програму МВФ», – наголосили в Держдепартаменті 5 березня, повідомляє Радіо Свобода.

У заяві також підтверджено, що США підтримують успіх України.

«Ми тісно співпрацюємо з Україною з цілої низки критично важливих питань і прагнемо продовжити цю тісну співпрацю з новим прем’єр-міністром і Кабінетом міністрів для розвитку американсько-українського стратегічного партнерства», – заявили в Вашингтоні.

Нагадаємо, що 4 березня Верховна Рада України з подачі президента Володимира Зеленського відправила у відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука і весь його уряд, призначила новим прем’єром Дениса Шмигаля і затвердила склад його уряду.

Наші інтереси: 

Розуміти, що якщо США таке пишуть і висловлюють свою підтримку, значить ще не все так погано, як нам здається. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи