Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

День безкоштовних екскурсій проведуть у Чернівцях

У Чернівцях відбудеться День безкоштовних екскурсій "Чернівці - місто моєї любові".

Акція проходитиме 13 вересня у багатьох містах України і охопить й Чернівці.

Організовує Дні безкоштовних екскурсій громадська організація "Відкрий Україну". До заходів можуть долучитися усі бажаючі.

- У Чернівцях День безкоштовних екскурсій буде проведено 13 вересня об 11.00. Зустріч на Центральній площі біля Ратуші, - повідомила vidido.ua представник організації Анастасія Парафенюк. - Під час екскурсії відвідувачі матимуть змогу здійснити екскурс у багатолітню історію міста, оглянути та почути цікаві розповіді про визначні архітектурні пам’ятки міста, історичні події, що відбувалися в місті від дня заснування до сучасності, ознайомитися з національними традиціями та мультикультурною аурою міста, дізнатися історичні відомості про видатних людей Чернівців, почути легенди та міфи, що наповнюють будівлі та архітектурні комплекси міста. Також екскурсанти можуть зробити фото на згадку та придбати сувенірну продукцію буковинських майстрів народних ремесел.

Час екскурсії - 2 години.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Чернівці
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи