Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Демократи почали «зливати» Джо Байдена? ЗМІ активно поширюють інформацію про корупцію його сина Гантера

Спецтема:

На думку демократів, кандидат у Президенти США Джо Байден свою роль троянського коня вже зіграв, тому стає непотрібним.

Коли у жовтні газета «New York Post» опублікувала статтю про розслідування щодо Гантера Байдена, про те, що знайшли в його лептопі, про дивні зв’язки з Китаєм, російськими, українськими, казахстанськими олігархами, то в решті американських ЗМІ була повна тиша про це. Мало того, інтернет-монополісти почали блокувати такі повідомлення. Інформація про корупційні схеми, в яких брали участь брат і син Джо Байдена (і схоже, що і він сам) могла сильно нашкодити його виборчій кампанії. Тому всі демократівські ЗМІ   набрали води до рота. Це при тому, що про Трампа поширювали будь-яку неперевірену інформацію, а тут про реальне карне розслідування – ані пари з вуст.

Я вже неодноразово висловлювався, що Байден потрібний демократам тільки як троянський кінь, щоб завести до Білого дому радикальну лівачку Камалу Гарріс. Тож він буде грати тільки роль декорації, а насправді всім заправляти буде вона.

Та схоже, що навіть тримати Байдена в ролі декорації у демократів нема бажання.

За останні чотири дні раптом нібито прорвало греблю. Демократівські видання почали масово розміщувати на своїх передовицях матеріали про розслідування імовірних податкових афер Гантера Байдена, про дивні зв’язки із закордонними олігархами та корупціонерами, про імовірну участь самого Джо Байдена в цих схемах тощо. Все, про що писала «New York Post» два місяці тому, раптом стало загальновідомою інформацією.

Що ж сталося? Все дуже просто. Демократи вирішили, що вони вже перемогли на виборах, тому готують наступний крок. Країну вже привчають до думки, що Джо Байден корупціонер, тому одразу після його приходу в Білий дім необхідно оголосити імпічмент. І тоді Президентом стає Камала Гарріс. Що й було головною метою стратегії демократів. Як казав Фрідріх Шиллер «Der Mohr hat seine Arbeit getan, der Mohr kann gehen» (Мавр зробив свою справу, мавр може йти).

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

кожне поле - незоране

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

кожне поле - незоране

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Згоден. Байдена мають прибрати. Як це буде? Скоріше, захочуть вбити і, як завжди, все списати на опонентів. Цього разу на роль "козла відпущення" "підходять" республіканці. Краще б їм потурбуватися про захист Байдена.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)