Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Де взяти авто напрокат у Львові

Оренда автомобіля – зручний сервіс для тих, хто багато подорожує країною або пересувається містом і не в змозі з певних причин користуватись власним автомобілем.

Особливо, послуга прокату автомобілів від https://alin.ua/ популярна серед туристів та відпочивальників, які приїхали в інше місто, і щоб по максимуму відвідати всі визначні місця, здійснення подорожі на орендованому авто – один із найкращих варіантів.

Сучасний сервіс з прокату авто

Серед переваг вибору саме цієї компанії – високоякісний сервіс з прокату авто, що дозволить кожному клієнту отримати:

  1. Справні та новенькі авто економ, середнього, бізнес та VIP-класу. Автопарк компанії налічує велику кількість новеньких автомобілів (не тільки легкових, для замовлення також доступні мінівени), які можливо взяти в прокат в таких великих містах, як Київ, Львів, Івано-Франківськ, Харків як на 1 добу, так і на довший термін.
  2. Простота бронювання. Щоб забронювати автомобіль – достатньо це зробити за допомогою сайту компанії або в телефонному режимі.
  3. Зручні форми оплати за сервіс з прокату автомобілів.
  4. Мінімальні бюрократичні перепони. Для того, щоб скористатись прокатом автомобіля, потрібен мінімальний пакет документів – тільки цивільний паспорт або закордонний паспорт, ідентифікаційний код, водійське посвідчення.
  5. Додаткові можливості комплектації. При замовленні авто на прокат, кожен клієнт має змогу вказати на необхідність комплектування авто додатковими аксесуарами, наприклад – дитячим кріслом, GPS-навігатором, зарядним-тримачем для смартфону.

Комплексний підхід до кожного клієнта

При необхідності в такій послузі, як оренда автомобіля, кожен замовник може розраховувати на максимальну підтримку, а також – додаткові послуги:

  • великий вибір авто по маркам та моделям;
  • можливість оренди авто з правом викупу;
  • трансфертні перевезення;
  • технічні підтримка та надійне, високоякісне обслуговування автомобіля.

Головні вимоги для того, щоб взяти авто на прокат

Серед вимог, які висуваються до орендаря – досягнення 21-річного віку, наявність українського громадянства, наявність водійського посвідчення з потрібною категорією та стажем водіння не менше, чим 3 роки. Іноземці також можуть скористатись послугою з прокату автомобіля.

Сервіс компанії постійно розширюється, що дозволяє замовникам користуватись послугами в найбільших містах країни.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи