Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Цифри показують, що вакцини потенційно більш небезпечні, ніж сам Covid-19

Світ:

В Ізраїлі, який провів показову кампанію вакцинації, в червні було від 40 до 50% повторних випадків захворювання на Covid-19 вже вакцинованих людей. При цьому дві третини жителів Ізраїлю отримали по дві дози вакцини!

21070605.jpg

Державний секретар з цифровим Cédric O показує додаток StopCovidе. Фото: LUDOVIC RIN / AFP

Якщо точний аналіз підтвердить ці цифри, це буде означати, що серед вакцинованих стільки ж і навіть більше хворих, ніж серед невакцинованих. В травні у Франції був виявлений вибух заражень Covid у людей, які отримали першу дозу вакцини. Та ж тенденція спостерігається в кінці червня в Великобританії, де вакциновано 80% населення, пише The Epoch Times.

Обидві країни заганяють своє населення під скляний ковпак, змушуючи носити маски та обмежуючи в переміщенні, а преса заколисує, переконуючи, що цей феномен – абсолютно звичайна справа.

Експерти, які міркували про колективний імунітет як про беззаперечний науковий факт, виправдовуючи масову вакцинацію, тепер стверджують, що вакцини мають лише «статистичний» ефект, що обмежує серйозні форми захворювань. І що необхідно прискорити кампанії вакцинації, щоб не допустити нової хвилі на початку навчального року.

На жаль, істина, яка проявилася, суворіше, ніж ця нова порція присипляючого пійла, яким намагаються заспокоїти громадську думку. Навесні вже було зазначено, що у всіх країнах з високим рівнем вакцинації спостерігається той же феномен ревакцинації: Сейшели, Індонезія, Чилі...

Перше пояснення було таким: або це свідчення неефективності китайської вакцини Sinovac, відправленої на ринок без суворих клінічних досліджень, або повна відсутність прозорості з боку уряду Китаю щодо отриманих результатів та побічних ефектів. Сам президент Макрон побоювався, що Sinovac відповідальний за появу більш заразних і небезпечних варіантів Covid-19.

Але дані, надані Ізраїлем, описують ефект вакцин з матричної РНК від Pfizer і BioNTech. Таким чином, ми можемо тільки зробити висновок, як і щодо Sinovac, що ці дорогі продукти не мають тієї ефективності, яку вони обіцяли. Ми також повинні поставити питання про роль, яку вони могли зіграти в прискоренні поширення варіанта «Дельта».

Ці нові вакцини, які приносять мільярди євро їх постачальникам, не зупиняють епідемію.

Зменшення кількості заражень в червні 2021 роки не відрізняється від ситуації в червні 2020 року. Можливо, скоро доведеться визнати, що загальні зусилля в досягненні «колективного імунітету», приймаючи необхідність бути контрольованим, вакцинованим і класифікованим, не виправдали надій.

Дані, зібрані фахівцями Кембридзького університету та опубліковані в журналі Nature, вказують, що (крім літніх людей і груп ризику) з тих, кому менш як 50 років, помирає менше ніж 0,1% інфікованих Covid-19. Для тих, кому менш як 30 років, ця цифра в 10 разів менше, до 15 років – в сто разів менше.

За даними Public Health France, за останні півтора року ризик зараження першими формами Covid становив менше ніж 9%. Останній аналіз європейських даних показує 4 випадки смерті та 16 серйозних побічних ефектів на 100 тис. вакцинацій.

Хоча ці високотехнологічні вакцини не несуть ризику довгострокових побічних ефектів, ці цифри вже вказують на те, що вони потенційно більш небезпечні, ніж сам Covid-19, для молодих людей до 30 років і мало корисні для людей старше п'ятдесяти років.

Поточна політика вимагає робити вакцинацію, яка не запобігає повторного зараження. Отже, час покласти край цій політиці, яка робить нормальним явищем відстеження та реєстрацію кожної людини. Ця ідея виходить не від французької влади, а від китайської моделі контролю над населенням

До речі, на вірус SARS-CoV-2, який спричиняє хворобу, що назвали Covid-19, ніхто б не звернув уваги, якби не жорстка поразка КНР в економічній війні проти США. Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки.

Наші інтереси: 

Збираємо факти, цифри, докази. Нас вже хотіли нагнути зі свинячим грипом, але аферу швидко викрили. Працюємо над тим, щоб ковідну аферу невдовзі таки викрили! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи