Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чим зайняти дитину вдома, щоб було не лише цікаво, а й корисно

Через коронавірус дорослим та дітям доводиться набагато більше часу проводити в межах місць свого проживання. І справа не лише в тих обмеженнях, які встановлює влада. Важливішу роль тут відіграє саме оцінка теперішньої ситуації кожним окремо.

Через коронавірус дорослим та дітям доводиться набагато більше часу проводити в межах місць свого проживання. І справа не лише в тих обмеженнях, які встановлює влада. Важливішу роль тут відіграє саме оцінка теперішньої ситуації кожним окремо. Тому, більшість людей, які намагаються уникнути найстрашніших наслідків, замість галасливих компаній та місць зі значним скупченням людей, обирають спокійний відпочинок вдома.

Це, без сумнівів, дуже правильна громадянська позиція, але в ній є і недоліки. Один із основних — пошук занять для дитини. Дійсно, дорослий ще може чимось себе зайняти, а от дитині з цим трохи важче. І навіть телевізор, комп’ютер та телефон далеко не завжди рятують.

В таких випадках може допомогти конструктор Lego, підібраний конкретно для вашого чада в залежності від його віку та вподобань. Пропонуємо вам ознайомитися з популярними серіями, серед яких ви найвірогідніше знайдете ідеальний варіант для себе.

Найпопулярніші серії

Lego — це не звичайні конструктори та ляльки. Це ціла індустрія, яка відтворює події зі звичайного сучасного життя, сюжети з улюблених фільмів, мультфільмів, казок, комп’ютерних ігор.

Варіантів існуючих конструкторів дуже багато, і вподобання з цього приводу також у всіх різні. Тому визначити серію, яку всі діти будуть вважати кращою, просто неможливо. Але можна виділити кілька популярних серій, які подобаються більшості дітей.

  • Lego Minecraft. Ця серія створена по сюжету всесвітньо відомої комп’ютерної гри Minecraft, яка була офіційно представлена в 2011 році. А вже в 2012 на полицях магазинів з’явилися конструктори даної тематики. Комп’ютерна гра, і створені по її мотивах конструктори Лего залишаються популярними і зараз.

  • Duplo. Це варіант для найменших (від 2 до 5 років). Яскраві кольори, красиві фігурки та цікаві сюжети здатні надовго зосередити увагу малюка. Моделі мають невелику кількість деталей, які за розмірами більші в порівнянні з комплектуючими з інших серій. Гострі кути відсутні. Тому всі Лего Дупло абсолютно безпечні для малечі.

  • City. Граючись моделями з цієї серії дитина підготується до дорослого самостійного життя в сучасному місті. Конструктор відтворює різні події, які можуть статися в реальності: робота пожежної бригади, поліції, спецтехніки, майстерні по автотюнінгу та багато іншого. Також є моделі, які відтворюють події, що відбуваються в сучасному світі, але слідкувати за ними ми зазвичай не маємо можливості: зліт космічної ракети чи космічна станція, корабель, що досліджує океанське дно, експедиційні команди і т.д.

  • Technic. Підійде хлопчикам, які захоплюються автомобілями, мотоциклами, спеціальною технікою, літаками, вертольотами, водними кораблями, катерами та іншими втіленнями технічної думки. Конструктор може складатися з кількох сотень деталей, а це означає, що його складання надовго займе дитину. Перевага конструктора Technic в тому, що його цінність не зникне після того, як він буде зібраний. Модель можна буде поставити на полицю для прикраси інтер’єру. До речі, такі конструктори Lego дуже ціняться колекціонерами.

  • Friends. А це серія для дівчаток. Вона розповідає про розваги та інші події з життя п’яти ляльок-подруг. Різноманітність моделей тут також радує. Серед них є будиночки, кафе, ресторани, парки розваг, ігрові майданчики, різний транспорт, тварини та багато іншого.

Конструктори Лего окрім своєї прямої функції (розважити дитину) виконують ще одну, дуже важливу. Вони допомагають розвиватися фізично, інтелектуально, психологічно та соціально. Тому, купуючи конструктор, ви не тільки забезпечите своє чадо цікавим заняттям, а й зробите значну інвестицію в її майбутнє.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи