Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 16
  • Переглядів: 18

Чому українські ЗМІ брешуть про конгресвумен Вікторію Спартц та про американську політику в цілому?

Категорія:

Українці отримують викривлену і брехливу інформацію щодо американської політики. Назар Мухачов став на захист конгресвумен США Вікторії Спартц та пояснив, хто і чому її поливає брудом.

23011201nazarmuhachov.jpg

Назар Мухачов, голова ГО «Народний трибунал України»
Назар Мухачов, голова ГО «Народний трибунал України»

Вікторія Спартц була першою, хто звернувся до Байдена з приводу діяльності Єрмака та можливими зв'язками Єрмака зі спецслужбами РФ. Байден, звісно, досі їй не відповів.

У своєму зверненні до президента США Вікторія Спартц звернула увагу на те, ЯК передається Україні американська допомога, адже не вся допомога приходить за призначенням.

З того часу українські ЗМІ почали поливати брудом Вікторію Спартц. Цікаво, що це почалося синхронно підконтрольними Банковій ЗМІ і тими ЗМІ, що сидять на грантах (демократів).

Інформація про політику США завжди приходить в Україну вже відфільтрованою демократами й заточеною під їхні інтереси.

Отже, Вікторія Спартц незаслужено отримала звинувачення в роботі на Кремль. Але насправді до цього часу президент Байден НІЧОГО не надав Україні згідно з підписаним ним ще 9 травня 2022 року законом про ленд-ліз.

Про це говорили і Вікторія Спартц, і інші республіканці США. Але українські ЗМІ про це не говорили, а розповідали, спочатку, що ленд-ліз відкриють з початку жовтня, потім називали інші дати, що є абсолютною брехнею.

Потім Вікторію Спартц (а також інших республіканців) ці ж такі "українські ЗМІ" звинувачували у тому, що вони відмовлялися голосувати за надання допомоги Україні, що насправді не відповідає дійсності.

Проект закону про федеральний бюджет США, у якому передбачалася допомога Україні, містився на 4 тисячах сторінок. Конгресмени його отримали за 2 чи за 3 дні перед голосуванням. Частина республіканців не хотіли голосувати за цей закон в цілому. Але "українські ЗМІ" написали, що республіканці відмовилися голосувати за надання допомоги Україні. Тобто "українські ЗМІ" працюють не як засоби інформації, а як засоби маніпуляції.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що так звані українські ЗМІ подають інформацію про американську політику з точки зору демократів, які виставляють своїх опонентів та будь-які їхні дії у невигідному світлі. Українська журналістика – це не журналістика. Тому не слухайте те, що вам кажуть "українські ЗМІ". Особливо, якщо це стосується республіканців та внутрішньої політики США. Нагадаю, усі ці "українські ЗМІ" лили вам у вуха брехню про ковід, пропагували вакцинацію і виправдовували божевільні заходи держави, які гнобили невакцинованих. Зараз вони розказують те, що їм кажуть з Офісу Президента, або господарі, що їх фінансують.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи