Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому саме жалюзі плісе

Сьогодні існує дуже багато напрямів та стилів дизайну інтер’єру. Під кожну унікальну ідею підійдуть різні методи оформлення, але замовити саме жалюзі плісе буде найпрактичнішим рішенням, яке буде пасувати до будь-якого дизайнерського задуму. Запозичивши цю цікаву ідею для дому у Німеччини – вона стала дуже поширена не тільки в Україні, але й в усьому світі.

Функції жалюзі

Основною функцією жалюзі – є захист людини від сонячних променів чи будь-якого іншого прояву погоди, від якого хотілося б сховатися та навести власну атмосферу вдома завдяки світлу, свічкам та іншим речам в інтимній, прихованій від прохожих очей оселі. Цей різновид жалюзі особливий тим, що прикріплюється безпосередньо до вікна з його внутрішньої сторони та виглядає дуже гармонічно завдяки тому, що не бовтається від поривів вітру при відкритому вікні, тож не видає різних дратуючих звуків. Ще переважним плюсом цього виду захисту для вашої оселі є зручність використання аксесуару – штори можуть знаходитись на будь якій частині вікна та ви маєте змогу пересувати їх в залежності від направленості променів у будь-який час доби. Асортимент штор плісе в SunGuard, з яким можна ознайомитись за посиланням - https://sunguard.com.ua/zhalyuzi/plise/ подарує вам змогу стовідсотково обрати саме ті, які прийдуть вам до душі. 

Дизайнерська сторона

Завдяки тому, що у SunGuard ви можете знайти декілька варіантів кольорів жалюзі – вони гарантовано підійдуть до будь-якого дизайну вашої нерухомості. Вони можуть послужити не тільки як основна єдина деталь на вікні, але й виконувати функцію тільки захисту від сонячних променів – а основним елементом дизайну ви можете зробити великі штори чи другі масивні офісні жалюзі. 

Практичність жалюзі плісе

Обираючи саме жалюзі плісе в вас є змога навіть зробити для них дистанційне керування. Багато хто вже користується механічним вимкненням і ввімкненням не тільки телевізорів – ці часи вже давно минули, більш поширено сьогодні використовувати пульти саме для меблів оселі. Це дозволить вам опускати жалюзі навіть знаходячись у ліжку, якщо сонце вже почало світити вам прямо в обличчя та заважати насолоджуватись цікавою книжкою або зачиняти жалюзі вже на порозі дому, коли ви вже зібралися виходити та забули захистити квартиру від атаки сонячних променів, які вже от-от вийдуть з-під горизонту. Жалюзі плісе можна також використовувати для різних видів вікон за розмірами, призначеннями та розташуваннями. Підібрати та встановити саме так, як потрібно буде вашій унікальній оселі допоможуть залюбки спеціалісти магазину, контакти яких ви також зможете знайти на сторінці посилання. Не витрачаючи багато грошей на захист від сонця кращім рішенням буде обрати саме цей варіант. 

Наші інтереси: 

Дизайн, комфорт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи