Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Брюки скінні, як обрати та на що звернути увагу

Сучасні модельєри щодня пропонують нові ідеї для поповнення гардеробу. Ринок брюк відрізняється широкою різноманітністю вибору. У той час як такі стилі, як «кльош», «вільний крій» та «прямі штанини» досить інтуїтивно зрозумілі, відмінності між брюками Slim Fit та брюками скінні трохи тонші.

Обидва ці крої – трохи сміливіші та модніші – стали особливо популярними в основному одязі за останні кілька років. Якщо вам було цікаво додати модного розмаїття в свою колекцію штанів, бренд Lagrand https://lagrand.com.ua/ допоможе вам вирішити, якого крою брюки вам більше підходить.

У найпростішому описі слім штани крояться так само, як і прямі. Штани звуженого крою з вужчим вирізом ідеально повторюють природну лінію звуження від стегна до щиколотки. Таким чином, їх щільніша посадка підкреслить контури вашого тіла.

Штани Slim Fit VS брюки скінни? Що вибрати?

Однією з останніх новинок стали брюки скінні. Вони добре виглядають та поєднуються абсолютно з усім. Одягають брюки-скінні на неофіційні заходи, на прогулянку чи дружню вечірку. В офіційній обстановці такі штани будуть виглядати дещо недоречно, проте при правильно підібраному верхі та взутті комплект може вийти оригінальним.

Підходить цей фасон штанів виключно струнким дівчатам з рівними ніжками. Не рекомендується носити такі штани як володаркам пишних форм, так і дуже худим красуням, оскільки ні в тому, ні в іншому випадку фігура не виглядатиме красиво. Але знайти пару, яка ідеально підходить вашому тілу, може бути складно.

Не зважаючи на те, що вузькі брюки скінні популярні та загальноприйняті як законний предмет моди як для жінок так і для чоловіків, це не означає, що їх найлегше обрати.

Є кілька поширених помилок, які допускають, одягаючи вузькі брюки.

  • Оскільки вузькі брюки обтягують, іноді варто купувати розмір, довжина якого на декілька сантиметрів більше, ніж ваш звичайний розмір. Крім того, переконайтеся, що ваші брюки  не дуже облягають талію, оскільки це може кардинально змінити ваш силует.
  • Застібаючи штани, ви повинні мати можливість легко помістити палець між талією та поясом. Якщо ви не можете - вони занадто тісні.
  • Ще одна поширена помилка, коли справа доходить до вибору або стилю вузьких штанів - це вибір неправильного фасону для вашої фігури

Це гарна ідея зважити на форму та розмір свого тіла та визначити, який стиль найкраще підходить для вас. 

Звичайно, все залежить від особистих уподобань, але головне тут полягає в тому, що деякі невеликі виправлення в посадці та стилі ваших вузьких штанів можуть істотно змінити ваш загальний вигляд. Найкраще, що можна зробити, це переконатися, що ви знаєте свої вимірювання та свій тип статури.

Вони відрізняються своєю універсальністю та зручністю. Їх комбінують із багатьма елементами одягу, використовують як основну деталь. Серед представників сильної статі штани даного пошиття також отримали широке використання.

Унікальний крій та універсальність виробу допоможуть у створенні гармонійних та яскравих образів. Бренд Lagrand створив брюки скинні для формальних та неформальних зустрічей, в яких ви відчуватимете себе стильним та сучасним. В магазинах Lagrand ви знайдете для себе той варінт штанів, який підійде вам найкраще.

Наші інтереси: 

Мода.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи