Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Борис Джонсон вважає, що перезавантаження відносин з Росією неможливе

Британський прем'єр-міністр раніше думав, що Велика Британія може почати все спочатку з Росією. Про це Джонсон написав у своїй колонці для The Spectator.

«Я дійсно вважав, як, думаю, і багато інших міністрів закордонних справ і прем'єр-міністрів до мене, що ми можемо почати все спочатку з Росією. Що це велика країна, з якою ми боролися проти фашизму. Дуже, дуже прикро, що я був неправий», - написав Джонсон.

Хочеться зауважити, що  британські військові та розвідники прекрасно розуміють, що найбільшу загрозу безпеці країни становлять сьогодні не ісламістські терористичні угруповання, а Росія та інші держави-ізгої, такі як Іран

Також варто зазначити, що Росія використовує дезінформацію як зброю. Велика Британія не раз звинувачувала РФ у поширенні брехні.

Кремль перетворив дезінформацію на зброю і проводить цілеспрямовану кампанію із дестабілізації Заходу.

А після отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля в британському Солсбері, Велика Британія вислала 23 російських дипломата, яких ідентифікували як незареєстрованих офіцерів російської розвідки. 

 

Наші інтереси: 

Велика Британія зрозуміла сутність РФ. Тепер високопосадовець Великої Британії про неможливість мати справи з РФ говорить прямо і безкомпромісно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи