Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Біля Севастополя дрон "Морський малюк" підбив російський ракетний корабель "Самум"

Категорія:

 14 вересня "Морський малюк" влучив у задню праву частину рашистського корабля, той втратив хід, російським окупантам довелося його відбуксирувати на ремонт.

23091404.jpg

Малий ракетний корабель проекту 1239 «Самум». Фото: Вікіпедія

"Для цієї атаки СБУ використала експериментальний зразок морського дрона, який здатен працювати в шторм, ховаючись від виявлення за високими хвилями. Під час спецоперації висота хвиль сягала 1,5 - 2 м", пише Українська правда, посилаючись на свої джерела.

Міноборони РФ 14 вересня повідомило про спробу ЗСУ атакувати 14 вересня безекіпажним катером ракетний корабель "Самум" і заявили, що атака була "безуспішна".

У серпні голова СБУ Василь Малюк розповів, що виготовлення морських надводних дронів, які Україна успішно використовувала для атаки на Кримський міст та російські кораблі, налагодили на території України на одному з підземних виробництв.

Морські дрони, які пошкодили Кримський міст у липні 2023 року, були названі "SeaBaby" ("Морський малюк").

Наші інтереси: 

Бити по ворожих кораблях кожного дня! Вигнати ворожий флот з Криму. Нагадаємо, позавчора в Севастополі після української атаки пошкоджено 2 російські судна і вже «відновленню не підлягають».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи