Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Байден заявив, що США ніколи не визнають претензій Росії на суверенну територію України

Категорія:

"Сполучені Штати ніколи, ніколи, ніколи не визнають претензій Росії на суверенну територію України", – сказав президент США Джо Байден під час зустрічі з лідерами тихоокеанських островів у Вашингтоні 29 вересня. "Так звані референдуми були бутафорією, абсолютною бутафорією. Результати були сфабриковані в Москві", – сказав він.

bayden.jpg

Концепція змінилася. Президент Джо Байден виступає на пресконференції під час саміту НАТО в Мадриді, Іспанія, 30 червня 2022 року (Yves Herman/Reuters)

"Справжня воля українців очевидна щодня, коли вони жертвують своїми життями, щоб врятувати свій народ і зберегти незалежність своєї країни", – цитує Байдена NDTD.

Байден сказав, що напад Росії на Україну з метою реалізації імперських амбіцій Путіна є грубим порушенням Статуту ООН і основних принципів щодо суверенітету та територіальної цілісності.

У Кремлі заявили, що про анексію чотирьох територій України буде офіційно оголошено в п’ятницю, коли Путін виступить з промовою, повідомило NDTD і нагадало, що Путін зробив завуальовані погрози застосувати ядерну зброю для "захисту" територій на тлі успіхів України на полях бойових дій проти Росії, яка вторглася в Україну 24 лютого.

Американський президент заявив, що США підготували нові санкції, які можуть бути запроваджені, якщо Москва анексує нові території України.

Наші інтереси: 

Підтримка України у війні з РФ Сполученими Штатами Америки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи