Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Байден запланував перше за 28 років значне підвищення податків

Категорія:

Спецтема:

Кошти потрібні для фінансування довгострокової економічної програми, яка повинна піти за третім пакетом держпідтримки на 1,9 трильйона доларів. Серед обговорюваних заходів — збільшення податку з корпорацій з 21 до 28 відсотків і скасування податкових пільг для компаній з обмеженою відповідальністю (LLC). Байден має намір також підвищити прибутковий податок для тих, хто заробляє понад 400 тисяч доларів.

Обговорюється і більш висока ставка податку на приріст капіталу для людей, які отримують не менш мільйона доларів на рік. Байден завжди вважав, що американці хочуть більш справедливої податкової політики, тому сфокусувався на боротьбі з нерівністю, пише Bloomberg.

За оцінками аналітичною агенції Податкової політики, податковий план Байдена принесе до бюджету понад 2,1 трильйона доларів за десять років. Проте план, що буде висунутий адміністрацією, скоріш за все буде більш "скромним". У будь-якому разі, оцінки експертів коливаються в межах 2-4 трильйонів доларів.

Наразі невідомо, коли саме американцям представлять новий податковий план. За даними Bloomberg, якщо зміни будуть підтримані, вони можуть набути чинності у 2022 році. Але ці терміни можуть зсунутися через високий рівень безробіття внаслідок пандемії коронавірусу.

Раніше президент США Джо Байден підписав "Американський план порятунку" розміром 1,9 трильйона доларів. 

Нагадаємо, за попереднього президента США податки в США знижували, а не збільшували: Найбільша податкова реформа в історії США за президента Трампа

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що США задають тенденції. В даному разі — це тенденція до соціалізму. Отже, дивлячись, зокрема, на податкову політику нової адміністрації США, інші країни будуть також піднімати податки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
США
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Загалом, якщо врахувати ще ті податки, що ми платимо при купівлі товарів, оформленні майна... То виходить загальна сума податків більше 60%.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Мені здається, що Україні вже далі нема, куди піднімати податки. На сьогодні, ми всі платимо ПДВ у розмірі 20% (в США ПДВ немає взагалі!), податок на прибуток 18%, військовий збір 1,5%, ЄСВ 22%, а деякі підприємства ще інші податки та збори. Навантаження на зарплату складає 41,5%. Щоб отримати "білу зарплату", майже половину суми треба віддати державі, щоб вона за ці кошти купляла, зокрема, й вакцини.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Американським лівакам не вистачає грошей для паразитування.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Загалом, якщо врахувати ще ті податки, що ми платимо при купівлі товарів, оформленні майна... То виходить загальна сума податків більше 60%.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Ліві у владі - це завжди високі податки.
Суть ідеології лівих - це у всьому бу гальмом.