Зображення користувача Микола Стригунов.
Микола Стригунов
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бадмінтон як арійське бойове мистецтво

Світ:

Деякі речі настільки міцно й давно  забуті, що через це не лишилося жодних заборон на них. Наприклад, ми забули, що бадмінтон насправді є арійським бойовим мистецтвом. 

ariy.jpg

Сенсація чемпіонату Європи

Все арійське зараз старанно викорінюється з людської пам'яті. Насамперед викорінюються найнебезпечніші для дітей диявола  речі. Так, викорінюється всіляка пам'ять про способи, як ставати здоровими, успішними та вільними, як тренувати свої творчі здібності взагалі та віру зокрема. Бо для тих, хто має віру, неможливе у світі відсутнє!

Все це забуте настільки міцно, що вже не існує будь-яких заборон щодо цього. Наприклад, бадмінтон вважається людьми лише пляжною розвагою. А це далеко від істини! Варто лише замінити снаряд, воланчик, на стрілу. І бадмінтон перетворюється на дуже дієве бойове мистецтво! Причому такі тупі  стріли не вважаються холодною зброєю!  Тобто як носіння ракетки, так і носіння таких стріл повністю дозволено законодавством та підзаконними актами будь-якої країни! Але головне тут те, що граючи в бадмінтон, можливо омолоджуватись і тренувати дуже дієво свої творчі здібності! І через це ставати дуже успішним!

Але треба додати трохи історії. Всі давні види спорту  були призначені насамперед для тренування військових навичок, а бадмінтон є одним з найдавніших видів спорту. В давнину тренери в арійській традиції звалися друвідами, тобто знавцями сили.  Наприклад, одним із найвідоміших друвідів є Мірддін, широко відомий нині як Мерлін. Він був тренером короля Артура. Відповідно те, що зараз зветься вищою спортивною майстерністю, раніше звалось друвідською магією.

Але повернімось до сучасності. А, саме, до підготовчих вправ. Система природнього руху "Білояр" раніше була відома як тапас'я – вправи цієї системи є чудовою підготовкою для гри в справжній бадмінтон. Як і вправи системи "Ключ" Х. Алієва. Як і форма Живого Слова "Чистота людських тіл" Олександа Філатовича, яка є справжньою літанією від страху. Там, за цим посиланням, слід прочитати останній коментар. Відсутність такої підготовки сильно утруднює та сповільнює опанування справжнього бадмінтону.  Але, на щастя, не унеможливлює. А що унеможливлює опанування справжнього бадмітону, так це відсутність хорошого тренера. 

Річ у тім, що навчання справжньому бадмінтону можливе лише при наслідуванні рухів хорошого тренера. Головною ознакою правильності рухів в бадмінтоні є дуже характерне відчуття польоту. Так, польоту наяву та без будь-яких допоміжних засобів. Можна впевнено говорити та писати, що гра в справжній бадмінтон окриляє.

До речі, гра у справжній бадмінтом є дуже красивою! Вона нагадує якийсь радісний танок, чи то спів всієї людської сутності. І, повторю ще раз, така гра є лише в тих людей, які вміють грати саме так! А нині це, на жаль, дуже рідко зустрічається. Так, отакий стиль гри  дозволяє грати дуже довго, і грати на дуже високому рівні! Тож навчайтесь грі у бадмінтон у клубі "Fly". Якщо, звісно, ваша карма є досить хорошою задля цього. Цікаво також те, що така гра є  розумовою вправою.

Так, набуті в такій грі навички є дуже корисними в будь-якій галузі життя. І, нарешті, грати отак, просто дуже приємно!

Ледь не забув. Бадмінтонна ракетка є найближчим відповідником меча для одягу, або ж акінака.  Так, за свідченням Геродота, скіфи вшановували Арія через увіткнуту в землю шпагу. Тобто це бойове мистецтво є цілком нашим! І, мимохіть, при цьому згадуються слова найуспішнішого та найвідомішого тренера з бойового мистецтва: "Тепер же хто має калитку, хай візьме так само й торбу; хто ж не має, хай продасть свою одежу й купить меч", "У світі на вас тиснутимуть. Але дерзайте! Я переміг світ", "коли матимете віру, як зерно гірчиці, скажете цій горі: перенесися звідси туди – і вона перенесеться, і нічого не буде для вас неможливого."

Наші інтереси: 

Набувати здоров'я та щастя. Набувати розумності та дієвості. Через чесноти, звісно. Та набувати успішності.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Кількість переглядів цієї статті яскраво показує кількість людей третьої квадри на НО.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Кількість переглядів цієї статті яскраво показує кількість людей третьої квадри на НО.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!