Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

21 лютого Путін оголосив про визнання незалежності "республік" ОРДЛО: чому це вигідно Україні

Категорія:

Рада безпеки Російської Федерації підтримала визнання "ДНР" та "ЛНР". Засідання відбулося під головуванням президента РФ Володимира Путіна. Всі члени Радбезу РФ висловилися за визнання "республік". Тепер вони "пов'язані одним ланцюгом" з Путіним.

22022201.jpg

Фото: скріншот з виступу

Перед цим, 15 лютого, Державна дума РФ проголосувала за визнання "незалежними державами" самопроголошених нелегітимних формувань "ДНР" і "ЛНР". У тексті йдеться, що депутати "вважають обґрунтованим та морально виправданим визнання" "ДНР" та "ЛНР".

21 лютого ватажки сепаратистів Денис Пушилін та Леонід Пасічник звернулися до Путіна з проханням визнати незалежність їхніх "республік".

І раптом Путін це зробив. І виступив із промовою, що тривала майже годину.

За його словами, Росія зробила все для збереження територіальної цілісності України, сказав, що Україна – не держава. Нашу країну Путін назвав Україною імені В.І. Леніна, повторюючи тезу, що її створив вождь більшовиків. Путін заявив, що Київ хоче розробляти ядерну зброю і має такі можливості. А мета Заходу – стримати розвиток Росії.

Вся ця вистава Путіна та його масовки була записана. Видання "Українська правда" звернула увагу, що годинник одного з учасників російського Радбезу, міністра оборони РФ Сергій Шойгу під час його виступу у "прямому ефірі" один раз показав час 12:47, другий раз – 13:38.

Тепер Москва нестиме повну відповідальність за руйнування Мінських домовленостей та процесу так званого мирного врегулювання "збройного конфлікту на сході України", як це вони називали.

Наші інтереси: 

Більше на Україні не висять, як колоди на ногах, ці сумнівні обтяжливі та суперечливі Мінські домовленості.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи