Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

2 квадра “БЕТА” (Клуб)

Світ:

2-квадра - координатори: це практики, що вміють діяти швидко й рішуче, здатні внести нове у суспільство, реалізувати всі нові ідеї, мають вольовий, енергійний потенціал, не зупиняються перед перешкодами на своєму шляху. Вміють відстоювати права людини, відчувають час, який впливає на людину і навпаки.

Їх цінності: конкретна логіка, вольові методи, жорсткий порядок, драматичні емоції, пріоритет держави над особою.

Також ще на мою думку, 2 квадра є більш схильною до касти кшатріїв. Хоча звісно що представники 2 квадри можуть відноситися до будь якої касти. Але на мою думку їм все ж більш є притаманна схильність до варни кшатріїв, но в зв"язку із масовою світовою некомпетентністю та перемішуванню цінностей каст, ми і бачимо нині в Україні те, що більшість кшатріїв змушені займатися бізнесом задля виживання, так як їхні життєві цінності в нашій державі серед вайш не ціняться, через що нішу кшатріїв нині займають шудри яких за гроші купують вайші для того щоби ті пи*дили справжніх кшатріїв.

Мета цієї сторінка полягає в налагодженні взаємовідносин шляхом активного спілкування на вільну тему, (та формуванню клуба) між гравцями які є присутніми у нижче наведеному списку. Який дай боже на протязі часу міститиме у собі все більше і більше гравців.

 


(Практик) Генерал: Анатолій Висота

(Коректор) Лірик

(Координатор) КонтролерВолодимир Щербина

(Програматор) ДраматургАрсен ДубовикЮрко Гірський


Величезне прохання до всіх гравців НО, які НЕ погоджуються зі своїми тими чи іншими соціотипами серед яких вони є там зазначеними, не ображайтеся на мене через те що ви розміщені по списку не серед тих соціотипів поряд з якими ви би хотіли бути присутніми. І пам"ятайте на ображених воду лиють, а ще в народі кажуть, на психічно хворих та на дурнів НЕ ображаються. Щоправда якщо забрати частку "НЕ", то ще й як насправді ображаються) ну але тим не менш, вам ж натомість я бажаю напрочуд сприйняти цей випадок як жарт або ще краще як цікавезну гру під назвою "соціон" А також для особливо обдарованих додаткове прохання, про те щоб ви утримувалися від втручання у "Творенні Нового Простору Буття Українців."

Приємного вам спілкування!

УВАГА!!! У даній темі дозволяється писати лишень тим гравцям які потрапили у цей список. Тому в разі виявлення повідомлення (коментаря) таким гравцем що є відсутнім у цьому списку, то його повідомлення автоматично буде видалятися.


В тему:

Соціон Народного Оглядача

Соціоніка - наука про стосунки між людьми

Квадри у цільових колективах

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вітаю співквадрівців Володимира Щербину і Анатолія Висоту та Юрка Гірського!!!
РаДіймо, друзі! Кажуть у нас все вийде! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вітаю співквадрівців Володимира Щербину і Анатолія Висоту та Юрка Гірського!!!
РаДіймо, друзі! Кажуть у нас все вийде! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)