Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

1 квадра “АЛЬФА” (Клуб)

1-квадра – програматори: це фантазери і теоретики, які здібні до новаторства, народження абсолютно нових ідей, відстоюють нове. Можуть заглиблюватись у таємниці природи, займаються просвітою до того ще нікому невідомих знань, відстоюють нове своїм революційним запалом.

Їх цінності: перспективні можливості, генерування нових ідей, фізичний комфорт, радісна емоційність, теоретичні побудови, абстрактна логіка, вільнодумство, революційність, заперечення загальноприйнятих цінностей, пріоритет особи над державою.

Також ще на мою думку, 1 квадра є більш схильною до касти шудрів. Хоча звісно що представники 1 квадри можуть відноситися до будь якої касти як якісні і досвідчені спеціалісти своєї праці у певній галузі під наглядом представника тієї касти до якої шудра дійсно має шанс потрапити на нижчу ієрархічну ланку. Але на мою думку їм все ж більш є притаманна схильність до варни шудрів, но в зв"язку із масовою світовою некомпетентністю та перемішуванню цінностей каст, ми і бачимо нині в Україні те, що більшість шудр зараз вправно за себе видають брахманів, деякою мірою чудово виконують роль кшатріїв у мирний час, ну а стосовно бізнесів то там на мою думку їм реально сутожно все йдеться, позаяк це ж для них є від природи анти природна діяльність. 

Мета цієї сторінка полягає в налагодженні взаємовідносин шляхом активного спілкування на вільну тему, (та формуванню клуба) між гравцями які є присутніми у нижче наведеному списку. Який дай боже на протязі часу міститиме у собі все більше і більше гравців.


(Практик) Популяризатор 

(Коректор) Аналітик 

(Координатор) Художник 

(Програматор) НоваторБогдан ДубЮрій Збітнєв


Величезне прохання до всіх гравців НО, які НЕ погоджуються зі своїми тими чи іншими соціотипами серед яких вони є там зазначеними, не ображайтеся на мене через те що ви розміщені по списку не серед тих соціотипів поряд з якими ви би хотіли бути присутніми. І пам"ятайте на ображених воду лиють, а ще в народі кажуть, на психічно хворих та на дурнів НЕ ображаються. Щоправда якщо забрати частку "НЕ", то ще й як насправді ображаються) ну але тим не менш, вам ж натомість я бажаю напрочуд сприйняти цей випадок як жарт або ще краще як цікавезну гру під назвою "соціон" А також для особливо обдарованих додаткове прохання, про те щоб ви утримувалися від втручання у "Творенні Нового Простору Буття Українців."

Приємного вам спілкування!

УВАГА!!! У даній темі дозволяється писати лишень тим гравцям які потрапили у цей список. Тому в разі виявлення повідомлення (коментаря) таким гравцем що є відсутнім у цьому списку, то його повідомлення автоматично буде видалятися.


В тему:

Соціон Народного Оглядача

Соціоніка - наука про стосунки між людьми

Квадри у цільових колективах

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи