Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Чим більше, тим краще" – Ізраїль розпочинає вакцинацію третьою дозою Pfizer

Світ:

Рішення про ревакцинацію ухвалили на тлі зростання кількості випадків захворювання до 2 тисяч на цьому тижні. Цікаво, як таке може бути у поголовно вакцинованому Ізраїлі? Вакцина не діє? 

21050403.jpg

Фото: Dado Ruvic/Reuters

З наступного тижня в Ізраїлі почнуть вакцинувати третьою дозою Pfizer громадян старше 60 років, повідомив генеральний директор міністерства охорони здоров'я, пише The Times of Israel.

Прем'єр-міністр Ізраїля Нафталі Беннетт зустрівся з топ-чиновниками від "охорони здоров'я", щоб переглянути рекомендації експертної групи щодо необхідності для літніх ізраїльтян отримали третій укол.

Ізраїль одним з перших у світі запропонував третю дозу вакцини від коронавірусу. Угорщина також заявила, що з неділі розпочне розгортання прискорювальних заходів, приєднавшись до Туреччини, яка прийняла цей захід на початку цього місяця. Американська адміністрація з харчових продуктів і медикаментів ще не затвердила впровадження третьої дози. Але Pfizer не здається і переконує американських чиновників з галузі "охорони здоров'я" про необхідність повторної вакцинації від коронавірусу.

Pfizer наполягає, що третя доза вакцини збільшує кількість антитіл проти штаму Дельта в 11 разів. Два тижні тому вони стверджували, що третя доза їхнього препарату підвищить рівень антитіл у 5-10 разів. 

Наші інтереси: 

Розуміти, що Pfizer буде й надалі пропонувати свої "чарівні укольчики", розказуючи, що їхня вакцина збільшує кількість антитіл в 11 разів. Розуміти, що у вакцинної індустрії є геніальний з комерційної точки зору винахід –  "бустери" (додаткові дози). Токсичний алюміній додають до вакцин тому, що він дає бурхливу імунну реакцію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Маразм! Психопати ошаліли від грошей! Таке поняття як совість у них відсутнє. Вони отримають свою відплату. Для них немає місця в новому світі любові і добра!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Маразм! Психопати ошаліли від грошей! Таке поняття як совість у них відсутнє. Вони отримають свою відплату. Для них немає місця в новому світі любові і добра!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Больше вакцин хароших і разних!

Хай буде!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дивно, що Ізраїл не дбає про здоровля своїх громадян !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !