Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фейсбук оголосив боротьбу з міфами про зміни клімату

Соціальна мережа Facebook оголосила про запуск нового інформаційного центру, який надаватиме користувачам «науково обґрунтовану інформацію» про зміни клімату. Рішення його створити стало результатом того, що в соціальній мережі з’явилося багато (на думку Фейсбука) дезінформації про причини лісових пожеж, що вирують на заході США. 

19020402.jpg

Photograph: Chesnot/Getty Images

Як повідомляє CNBC, посилання на Центр з’являтиметься, коли люди шукатимуть інформацію про кліматичні зміни у Facebook, або коли користувачі бачитимуть повідомлення, пов’язані з цією темою.

Нова функція називається "Інформаційний центр науки про клімат" і буде надавати користувачам Facebook факти, цифри й дані з фактичних джерел, йдеться у повідомленні компанії в блозі.

Ці джерела включають Міжурядову групу експертів зі зміни клімату, Програму ООН з навколишнього середовища, Національне управління океанічних і атмосферних досліджень, Всесвітню метеорологічну організацію і Метеорологічне бюро.

На додаток до створення інформаційного центру Facebook заявив, що продовжить скорочувати поширення повідомлень, що містять неправдиву (на їхню думку) інформацію, соцмережа їх маркуватиме. Між тим, компанія не вказала, що видалятиме такі повідомлення.

Інформаційний центр Facebook з науки про клімат одразу після запуску буде доступний користувачам в США, Великобританії, Франції та Німеччини, і невдовзі з'явиться на інших ринках, розповіли в компанії.

Нагадаємо, у березні компанія запустила COVID-центр, а в серпні – інформаційний центр для виборців.

Нагадаємо, раніше засновник Фейсбук Марк Цукерберг визнав, що Фейсбук перешкоджає пошуку антивакцинного змісту і не показує правдиві результати.

А ще Facebook “забанив” Декларацію незалежності США за “мову ненависті”.

До речі, кліматичні зміни й так зване глобальне потепління – афера. Теорія глобального потепління означає владу, вплив і гроші

Наші інтереси: 

Розуміти, що Фейсбук просуває інтереси глобалістів та демократів (читай – ліваків) і буде говорити на чорне біле, а на біле чорне. Маємо приклад того, як якісь невідомі "експерти", називаючи себе викривачами фейків, просто таврують неправдивими ті статті та дописи, які не відповідають загальній політичній лінії ФБ та інших ліберальних глобалістів, що прагнуть нав'язати свою концепцію як єдино правильну. Приклад: Facebook видаляє події про антикарантинні акції протесту в деяких штатах США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не бояюся чинити так, як велять мені інстинкти

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не бояюся чинити так, як велять мені інстинкти

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що є замість Фейсбуку?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Замість ФБ є прямі контакти. Є тематичні форуми. Є Народний Оглядач

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Микола Погорілець каже:
Замість ФБ є прямі контакти. Є тематичні форуми. Є Народний Оглядач

Звісно, все це так і є. Але, все це разом має популярність, меньш, ніж 10% Фейсбука....Це показує, якою популярністю користується хуцпа.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!