Зображення користувача Леонід Українець.
Леонід Українець
  • Відвідувань: 15
  • Переглядів: 15

Перевтілення воїна - дослідження реінкарнації доктором Яном Стівенсоном

Світ:

Публікую коротку статтю з повідомленням про реінкарнацію колишнього воїна Третього Райху.

karligenrih.jpg

Карл і Генріх

Карл Іден народився в англійському місті Мідлсбро 29 грудня 1972 року. Його батьків звали Джеймс і Валерія. Також у Карла були старші брат і сестра. На відміну від них Карл був блакитнооким і світловолосим. Навчившись зв’язно говорити у віці 2 роки, він почав розказувати про авіакатастрофу. Іноді він додавав, що виконував завдання з бомбардування Англії. І втратив праву ногу в катастрофі. За збігом обставин у нього була велика родима пляма на тому місці, де він вказував, що йому відірвало ногу. Навчившись малювати, він почав створювати ескізи свастики і орла. У віці шість років намалював панель управління з кабіни літака і описав функції датчиків своїм батькам. Ще в юному віці Карл спонтанно демонстрував жести у вигляді арійського вітання і маршував гусячим кроком. Дивлячись кінофільми з кадрами про німецьких солдатів, Карл коментував транспортні засоби або німецький однострій. І завжди демонстрував сильне бажання поїхати до Німеччини, щоб жити там.

Відомий дослідник реінкарнації доктор Ян Стівенсон вивчав цей випадок, щоб знайти підтвердження спогадів хлопчика. Й справді поблизу місця, яке описав Карл, було знайдено уламки літака і рештки трьох німецьких воїнів. Але жодне з тіл не підходило під опис Карла. Стівенсон вважав, що зайнявся цим випадком надто пізно, коли частину спогадів уже було втрачено. Адже батьки Карла були юдохристиянами і не здійснили записів найраніших спогадів свого сина. А саме такі спогади зазвичай є найточнішими.

Після того, як цей випадок опублікували в місцевій газеті, однокласники почали дражнити Карла і дали йому прізвисько нацист. Тож у віці приблизно 10-11 років він припинив розказувати про свої спогади.

Ян Стівенсон відвідав Карла вдруге у 1993 році, коли йому було 21. На той час він уже втратив більшість спогадів про минуле втілення. Тож Стівенсону так і не вдалось перевірити цей випадок згідно зі своєю методикою.

Коли у 1995 році Карл працював у вагонному депо, на нього раптово напав Гарі - схильний до насильства колега по роботі - і завдав Карлові смертельної рани. Це відбулось поблизу місця, яке більше 40 років тому мав бомбардувати пілот у спогадах Карла. Ось такий викрутас долі. Таким чином Карл загинув.

Але згодом, 1997 року, місцевий історик відкрив вражаючу інформацію про літак, що зазнав катастрофи поблизу Мідлсбро і про тіло пілота, нога якого була розірвана точно, як у карлових спогадах. Було також встановлено ім’я цього чоловіка - Генріх. Він виконував завдання на німецькому бомбардувальнику з трьома іншими членами екіпажу. І був збитий силами протиповітряної оборони. Його тіло було трохи подалі від місця катастрофи і знайдено пізніше від інших трьох. Історик віднайшов також фото загиблого Генріха. Якщо цю світлину розмістити поряд із карловою, то чітко видно, що вони схильні подібно тримати голову на шиї, позуючи перед фотокамерою.

Ця історія дуже схожа на випадок Джеймса Лейнінгера, хоча звісно певні відмінності теж є. Постараюсь їх викласти в наступній статті.

Наші інтереси: 

Вивчаємо палінґенезію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Коли оперативка не встигла стертись)

Жнива почалися, браття!

Коментарі

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Коли оперативка не встигла стертись)

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Саме так. Зазвичай таке буває при раптовій смерті.

Тільки краще порівняти не з оперативкою, а з нестертими тимчасовими файлами, які й дають залишкову проекцію при наступному завантаженні системи.

Кеш корисно очищувати.

Владислав Дзигар каже:
Коли оперативка не встигла стертись)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якщо проводити аналогії з напівпровідниковими інформаційними системами, то спогади про минуле втілення зберігаються десь у свопі, який по суті є оперативною пам'яттю, але зберігається на постійному запам'ятовуючому пристрої. Цікаво дізнатись: "Що є носієм такої інформації, якщо ДНК при перевтіленні не успадковано"?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)