Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зрадники в Лисичанську використовували Starlink для наведення артилерії ворога

Світ:

Інформація зливалася загарбникам безпосередньо з українських гуманітарних штабів. Для передачі даних використовувався інтернет Starlink, повідомив голова Луганської обласної адміністрації України Сергій Гайдай.

22061503.jpg

Сергій Гайдай. Фото: Фейсбук Сергія Гайдая

"Вони ходили в наші гумштаби користуватися інтернетом, щоб зливати інформацію росіянам, а потім міста палали. СБУ з поліцейськими провели у Лисичанську комплексну перевірку осіб, з мобільних пристроїв яких, можливо, «зливалась» інформація стосовно наших військових. Показово, що російські агенти передавали дані через супутникову мережу «Старлінк». Саме такі встановлені у всіх наших гумштабах.

Правоохоронці перевірили «активність» понад 50 осіб, які занадто жваво ділилися інформацією з російськими телеграм-каналами. Їхні дії могли сприяти розвідувально-підривній діяльності в інтересах рф. Приходили, брали гуманітарку, просили допомогу - отримували її і, не виходячи зі штабу, зраджували Україну. Знали, що своїми діями вбивають і руйнують", – написав Сергій Гайдай у Фейсбук.

Він питає: "За що Ви здавали своїх?"

СБУ вже виявили канали зв’язку представників окупантів з так званими коригувальниками вогню. Зараз у проросійському контенті соцмереж почали ширитися повідомлення-застереження про професійну роботу української спецслужби та рекомендації щодо тимчасово обмеження інформаторської діяльності на шкоду Україні.

"Щури бояться, Україна працює! Знайдуть кожного зрадника! Будьте пильними, як виявилося, головне – щоб СВОЇ були, дійсно, СВОЇМИ!", – написав Гайдай.

Наші інтереси: 

Розуміти, що зрадників і прихованих агентів ерефії у нас залишилося ще дуже багато. Особливо, багато вати й тих, хто відверто ненавидить Україну, як раз там, де зараз йдуть найважчі бої та найбільше гине українських воїнів. Також розуміти, що найвищий відсоток етнічних росіян в Україні – як раз на території Донбасу, куди їх цілеспрямовано завозили

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

А у Гайдая стильна символіка на бронежилеті :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

А у Гайдая стильна символіка на бронежилеті :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!