Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець

Зовнішній шлях до Простору волі, або Швидкий старт Царства божого

Категорія:

Кожен, хто займається духовним саморозвитком, автоматично стає неформальним засновником чарівної мережі невидимих зв’язків. На початковому етапі зручно приєднатися до вже наявної успішної мережі.

240919merezhadopomogy.jpg

Вгору просування – без краплі вагання!
Вгору просування – без краплі вагання!

«З ким поведешся, того й наберешся»
Гіперборійський афоризм

Ключовою умовою досягнення керованої молодості («вічного життя») та заснування нового світу є піднесення у сприятливий простір подій, який називається Простором волі або, в термінах Євангелія, Царством божим. Тому-то «Шукайте найперше Царства божого і правди його, а все інше вам додасться» (Матвій 6.33).

Для входження у цей простір подій необхідно докласти значних власних зусиль: позбутися інформаційного та фізичного баласту, розширити свідомість, підняти рівень власних вібрацій, розірвати негативні соціальні зв’язки.

Кожен, хто став на цей шлях і має досвід самозцілення Живим Словом, уже знайомий з несподіваним, але дуже приємним «побічним наслідком». Він полягає в тому, що коли ти поліпшуєш своє здоров’я і притягуєш до себе позитивні події, то ситуація поліпшується не лише в тебе, а й у тих, кого ти любиш, кому симпатизуєш, про кого думаєш. Фактично, гармонізується все, що перебуває у просторі твоєї уваги – і люди, і техніка, і природа.

На цьому ефекті працює найефективніший метод допомоги своїм ближнім, викладений у статті «Найкращий спосіб допомогти людям – дати їм спокій, натомість зосередитись на власному розвитку». У Гіперборійській традиції цей метод зафіксовано афоризмом «Спасися сам – і тисяча спасеться навколо себе». І це не перебільшення, адже якщо людина, що наполегливо рухається до святості, тримає у просторі своєї уваги з десяток людей, а кожен з них також думає про десяток, то це вже сотня. Але ж кожен з цієї сотні також може мати з десяток знайомих, яким бажає добра, тож уже на цьому кроці маємо згадану вище тисячу тих, що «спасаються», тобто автоматично підтягуються до Просторі волі.

У результаті виходить, що людина, яка активно і цілеспрямовано «шукає Царства божого і правди його» (тобто вищих знань – «паравіди»), де-факто формує навколо себе невидиму мережу тонких зв’язків і стає неформальним лідером невидимої, але реальної духовної організації.

На цьому виразно спостережуваному ефекті оснований метод прискореного піднесення у Простір волі. Він зводиться до того, щоб потрапити у простір уваги людини, яка перебуває у суттєво вищому просторі подій. Тобто якщо бажаєш швидко притягнути до себе удачу, то налагодь дружні стосунки з людиною, яка сама дружить з удачею. Тут працює інший відомий принцип: «З ким поведешся, того й наберешся».

Усе це нагадує ситуацію, коли молода людина, бажаючи стати успішною, влаштовується в успішну організацію, в якій здобуває досвід, після чого може заснувати власну організацію. Подібно і з метафізичним розвитком: для швидкого старту знаходимо людину, яка перебуває на вищому ніж у нас рівні розвитку, і входимо у простір її зацікавленої уваги. Що більше вона буде цікавитись нашими справами і що частіше буде нас згадувати з любов’ю та вдячністю, то успішнішим буде наше піднесення у простір удачі.

Цей метод з давніх-давен застосовували громади, поселення і міста – для загального поліпшення свого життя вони запрошували до себе святих людей. Завдання цих святих полягало лише в тому, щоб вдосконалювати свою святість і тримати у просторі своєї уваги спільноту, яка їх запросила.

Ось такий відносно простий і зрозумілий спосіб поліпшити своє життя.

Проте з усього цього випливає ще один важливий висновок: якщо організація бажає успішнішого розвитку, то вона запроваджує у себе посаду, умовно кажучи, брахмана. У його посадовій інструкції має бути тільки один пункт – підвищувати свій рівень святості й активно цікавитись життям організації. Критерієм відповідності згаданого брахмана своїй посадовій функції є три вже відомі нам індикатори істини:

по-перше, в організації зростає рівень позитивних емоцій;

по-друге, вона стає ціліснішою (у ній стає менше логічних суперечностей);

по-третє, і це найголовніше, діяльність брахмана дає добрі плоди, тобто видимі результати – організація реально стає успішнішою.

Таким чином, кожен, хто активно і цілеспрямовано займається саморозвитком, автоматично стає неформальним лідером-засновником невидимої мережі тонких зв’язків. На стартовому етапі зручно приєднатися до вже працюючої успішної мережі.

Руслана - Остання поема

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Прискорюємо наш рух до Царства божого. Вгору просування – без краплі вагання! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи