Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Знайшли ще один склад з краденою гуманітаркою: тільки консервів знайдено орієнтовно 74 тони на 20 млн грн.

Категорія:

Остаточний підрахунок всіх товарів ще не закінчено. Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Львівській області виявили складські приміщення, площею 1600 кв. м, заповнені товарами гуманітарної допомоги невстановленого походження.

Про це під час брифінгу у Львівській обласній військовій адміністрації повідомив в.о. керівника Територіального управління БЕБ у Львівській області Валерій Тацієнко.

Товар виявлено в нежитловому приміщенні у п’ятницю, 21 квітня, повідомляє БЕБ.

Валерій Тацієнко розповів, що детективи БЕБ отримали дозвіл суду на обшук приміщення, відтак слідчі дії тривають вже четверту добу.  Працівники БЕБ описують виявлений товар, класифікують його, встановлюють походження. З поміж  виявлених товарів:  харчові продукти, дитячі товари, постільна білизна, ковдри, засоби гігієни, побутова хімія, одяг – всього біля тисячі полетів.

"Зараз ми з’ясовуємо як ці товари потрапили на територію України, чому не були розподілені та перевіряємо інформацію про можливий продаж гуманітарної допомоги", – розповів Валерій Тацієнко.  

Детективи БЕБ встановлюють коло осіб, залучених у ввезені та складуванні гуманітарної допомоги. Адже щоб завезти цей вантаж знадобилося приблизно 60 вантажівок-фур та такі переміщення не могли залишитися непомітними.

Бюро економічної безпеки дякує міжнародним партнерам за підтримку. Тобто виходить, що самі не хотіли шукати, якби не міжнародні партнери?

Нагадаємо, посадові особи Запоріжжя розкрадали в промислових масштабах майже всю гуманітарну допомогу, яка надходила в місто та область, і продавали її через торговельні мережі "АТБ" і "Сільпо".

Наші інтереси: 

Розуміємо, що крадіжки та приховування гуманітарки не обходиться від "кришування" влади (в даному разі місцевої). Кому війна, а кому гешефт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи