Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Жіночі збірні Росії та Канади з хокею грали в масках на Олімпіаді в Пекіні

Світ:

Жіноча збірна Канади з хокею відмовлялася виходити на гру проти команди Росії через те, що росіянки перед грою не здали тестів на коронавірус. Пізніше представники збірної Канади погодилися взяти участь у матчі за умови, що обидві команди гратимуть у масках.

 

22020801.jpg

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Матч закінчився перемогою Канади з рахунком 6:1.

Як пише Радіо Свобода, канадські медіа повідомили, що збірна Канади відмовилася виходити на лід, доки не будуть надані результати тестів. Минулого тижня кілька російських гравчинь були вимушені ізолюватися після позитивного тесту на коронавірус.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що абсурд продовжується. Ковідобезумство триває. Людей привчили здавати безглузді тести, які нічого не визначають, і носити маски де треба і де не треба. Вікно Овертона відчиняється ширше: тепер вигадали безсимптомних хворих, яких визначають фейковим тестуванням. І люди, на жаль, це прийняли!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи