Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зеленський зустрівся з міністрами закордонних справ Польщі та Швеції

Польський і шведський міністри підтвердили послідовну підтримку зусиль України щодо захисту територіальної цілісності, повернення захоплених Росією полонених, а також у питаннях інтеграції України в Європейський Союз.

19051302.jpeg

Фото АПУ

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з главами міністерств закордонних справ Польщі Яцеком Чапутовичем та Швеції Маргот Вальстрем, повідомляє прес-служба президента.

Він подякував за підтримку України з боку Польщі та Швеції у захисті суверенітету та територіальної цілісності й у питанні звільнення українських полонених.

«Дякую за підтримку санкційної політики проти Росії та сподіваюся на її продовження – поки українські території не будуть повернуті повністю», – зазначив Володимир Зеленський.

Президент також наголосив, що боротьба з корупцією, бідністю та економічною стагнацією – це другий фронт для України. І лише виборовши перемогу на обох фронтах, українці зможуть побудувати державу, про яку вони мріють і якої варті.

Зі свого боку очільники зовнішньополітичних відомств Польщі та Швеції підтвердили послідовну підтримку зусиль України із захисту територіальної цілісності, повернення всіх українських полонених, незаконно захоплених Росією, а також у питаннях інтеграції України до Європейського Союзу.

У контексті відзначення 10-ї річниці Східного партнерства ЄС у цьому році Володимир Зеленський зазначив, що для України критично важливо зберегти позитивні здобутки останніх років і прискорити виконання Угоди про асоціацію та інші системні зміни.

Президент України також запевнив європейських партнерів, що Україна продовжить рух у напрямку поглиблення інтеграції з Європейським Союзом і НАТО.

  

Наші інтереси: 

Зеленський буде продовжувати зовнішню політику Порошенка. А західні партнеру і союзники України йому не дадуть зійти з цієї стежини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи