Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зеленський назвав пріоритети для економіки після війни

Категорія:

Цифровізація, безпека та оборона – це топ-пріоритет. А для малого та середнього бізнесу має бути максимально комфортне та вільне середовище з точки зору податків та адміністративних умов. 

За словами Зеленського, необхідно довести до кінця судову, антикорупційну та інші важливі реформи. Але все це має працювати на бачення того, якою буде Україна через рік, через п'ять, через десять, через двадцять років після війни. Що саме буде важливим для наших людей. Що саме буде важливим для глобального бізнесу. Яка кількість робочих місць і в яких галузях буде доступною для українців.

Про це він заявив у своєму відеозверненні, повідомляє офіційний сайт Президента України.

"Треба детально опрацювати, щоб коли війна завершиться, ми були повністю готові. Ми розробляємо комплексний план, який передбачає відновлення зруйнованого, модернізацію держструктур і максимальне прискорення розвитку України", – заявив Зеленський.

На його думку, йдеться не лише про обсяг роботи, а й про переосмислення того, як розвиватиметься країна надалі, які галузі можуть стати основою зростання після війни, які рішення та ресурси необхідні для того, щоб збільшити рівень переробки в Україні та "не торгувати сировиною, як це було раніше".

На думку Зеленського, зараз основні дискусії точаться навколо грошей, фокус необхідно змістити.

"Гроші – це не фундамент для розвитку країни. Ідеї, люди – ось фундамент", – наголосив він. – А вже коли є ідеї, є наш народ, то починаєш бачити, для чого і в якому обсязі потрібні гроші.

Треба мати чітке розуміння того, якою ми бачимо ту чи іншу галузь нашої економіки, який напрямок розвитку очікуємо від того чи іншого міста, яку користь може принести державі загалом та чи інша інституція".
 

Наші інтереси: 

Розмірковуємо над новою Україною.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи