Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 17
  • Переглядів: 17

Завдяки Офісу Президента корумповані судді та адвокати продовжують працювати – Галина Чижик

Категорія:

Росія планувала долучити суддю Конституційного суду Тупицького до легалізації повалення і захоплення влади в Україні після своєї блискавичної "спеціальної воєнної операції". Цього суддю кілька місяців тому журналісти знайшли у Відні. Незрозуміло, як він виїхав з України. Правоохоронна система і судова влада в Україні не справляються.

220915galynachyzhyk-4.jpg

Галина Чижик, експерт Центру протидії корупції, координатор Громадської ради доброчесності (2016-2018)
Галина Чижик, експерт Центру протидії корупції, координатор Громадської ради доброчесності (2016–2018)

Кремль покладав великі сподівання не тільки на Конституційний суд України, каже експертка Центру протидії корупції Галина Чижик.

Окружний адміністративний суд міста Києва також міг би бути задіяний для встановлення окупаційної влади. Його судді вже мали написаний проект рішення про поновлення Януковича на посаді Президента України. І ці судді досі працюють у цьому суді в Києві!

Українська влада чомусь нічого із цим не робить. Верховна Рада вже рік не розглядає питання щодо ліквідації окружного адмінсуду міста Києва (ніяк не може знайти час! Натомість час на ухвалення законопректу 4142 знайшли. Невже це було важливішим для розгляду?).

Сумновідомий суддя Вовк досі працює, тому що Вища Рада правосуддя відмовилася його відсторонити на час слідства проти нього. Чи реально розбити цей спрут зараз?

Це можливо, але потрібна політична воля. Чомусь ті, хто контролює правоохоронну систему, в першу чергу це – Державне бюро розслідувань – досі працюють в Офісі Президента. Йдеться про Олега Татарова, який є заступником Єрмака.

"Попри купу негативної інформації про Татарова, він досі працює в Офісі Президента", – м'яко каже експертка. Татаров фактично керує роботою ДБР та інших правоохоронних органів.

Слухайте далі з 8-ої хвилини:

Нагадаємо, днями СБУ повідомило, що столичний суддя агітував своїх знайомих підтримувати російських окупантів.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що зрадники та психопати досі працюють у судовій системі. Негайно і нещадно вичищати ці авгієві стайні! Де обіцяна судова реформа? Війна оголила усі проблеми до неможливого!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи