Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Засоби озброєння більшої дальності будуть вирішальними для успіху України у війні – Вікторія Спартц

Категорія:

Спецтема:

Напередодні зустрічі у форматі Рамштайн 20 січня 2023 року, конгресвумен США Вікторія Спартц виступила з заявою, закликаючи адміністрацію Байдена надати Україні керовані реактивні системи залпового вогню більшої дальності (GMLRS) або армійські тактичні ракетні системи (ATACMS).

23012001.jpg

Вікторія Спартц

"Наступні шість місяців будуть вирішальними для жорстокої війни в Україні, а засоби озброєння більшої дальності будуть вирішальними для її успіху. Адміністрація Байдена повинна бути проактивною для змін і своєчасно надавати Українській армії належну безпекову допомогу, щоб стримувати подальшу російську агресію. Думка про те, що 80-кілометровий потенціал не може досягти Росії, а 300-кілометровий може, не має жодного сенсу, якщо ви просто подивитесь на карту, – Україна та Росія мають понад тисячу миль спільного кордону".

Джерело

На це звернув увагу Сергій Чаплигін. Він запитує "Знаєте, чому цього не буде в сьогоднішніх новинах?" і пояснює:

"Бо в Україні досить тривалий час працює маса ліво-ліберальних грантових структур з величезними коштами для розбудови обширної мережі відповідних «експертів», «мозкових центрів» і «незалежних медіа» для системної маніпуляції громадською думкою. Це розвинений на сьогодні інструментарій глибокої політичної корупції й маніпулювання свідомістю суспільства з метою підпорядкування України інтересам і пріоритетам глобальних лівацько-неоліберальних еліт, компрадорській олігархії та їх обслуговуючій ідеологічній агентурі. Тож нині Україна по суті опинилася між ординсько-московським військовим «молотом» і лівацько-неоліберальною глобальною ідеологічною «наковальнею». Ситуація навколо Вікторії Спартц просто засвідчує «хто є хто» в Україні".

Наші інтереси: 

Розуміти, хто є хто. Не вірити так званим професійним журналістам так званих засобів масової інформації, а самим думати, перевіряти та аналізувати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи