Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Залужний закликав США забезпечити «вогневий паритет» із Росією, щоб стабілізувати ситуацію на Луганщині

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив своєму американському колезі, голові об’єднаного комітету начальників штабів США генералу Марку Міллі, що Києву вкрай потрібен «паритет вогню» з Росією, щоб «стабілізувати» складну ситуацію на сході.

22031901.jpg

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний

«Сьогодні під час телефонної розмови обговорили оперативну обстановку і хід постачання міжнародної технічної допомоги Силам оборони України. Я загострив увагу на необхідності встановлення вогневого паритету з противником, що дасть змогу стабілізувати ситуацію на найбільш загрозливому Луганському напрямку», – йдеться в повідомленні головнокомандувача ЗСУ у Фейсбук.

24 червня голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що захисники Сіверськодонецька отримали команду відходити на нові позиції.

Після тривалої оборони, яка тривала з перших днів повномасштабного наступу, українські підрозділи ухвалили оперативне рішення про відхід, щоб не потрапити в оточення.

Що означають слова Залужного про «вогневий паритет»? Очевидно, це означає, що ситуація на фронті дуже критична й означає нерівність сил України у порівнянні з ворогом. Тому він напряму звертається до генерала Міллі попри всі заяви, що все добре.

 

Наші інтереси: 

Продовжуємо звертати увагу на те, що США не дає достатньо зброї, яка необхідна Україні. Ленд ліз, підписаний Байденом, 9 травня, досі не почав працювати, а з 40 млрд допомоги Україні від США, на надання озброєння, військового обладнання, підготовки, логістичної підтримки матеріально-технічного забезпечення, розвідувальної підтримки силам оборони та безпеки України перепадає тільки 6 млрд. Українські медіа не висвітлюють реальний стан речей, а транслюють тільки погляд демократів, які зараз управляють Білим домом.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи