Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Закон про вибори, що знищить Американську республіку юридично

У Палаті представників демократи просувають нове радикальне законодавство про вибори, яке суперечить світовій практиці, принципам американської державності та елементарному здоровому глузду. Якщо це станеться, то їхні опоненти не матимуть ніякої надії на відновлення більшості в Конгресі або контролю над Білим домом відповідно до правил, які введе закон HR 1. (H.R.1 - For the People Act of 2021) 

Про це на своєму Телеграм-каналі пише філософ-традиціоналіст Едуард Юрченко. 

Хоча Конституція прямо покладає відповідальність за управління федеральними виборами на законодавчі збори штатів, закон прагне використовувати силу гаманця, щоб змусити штати підкорятися централізованій системі, вперше впровадженої в Каліфорнії та інших ліберальних штатах. 

Конгрес технічно не може змусити штати змінити свої закони про голосування, але досвідчені політики знають, що штати стали залежати від федеральних грошей для проведення своїх виборів, і не можуть дозволити собі оплатити рахунок самі.

Що ще гірше, HR 1 заявляє, що Конгрес має бути «вищою контролюючою владою над федеральними виборами», – пряма узурпація державної влади, яку батьки-засновники США спеціально передали штатам, щоб вберегти державу від потенційної тиранії.

Мета централізації влади в руках федерального уряду давно лежить в основі лівої політики, і цей закон демонструє чому.

Закон буде кодифікувати ті самі методи, багато з яких в даний час незаконні в більшості штатів, які привели до масових порушень на виборах 2020 року і багато в чому сприяли актуальній політичній кризі. 

У 2020 році влада демократичних штатів  використовувала пандемію COVID-19 як виправдання для ігнорування або навмисного порушення законів  про вибори. Якщо HR 1 буде введений в дію, у 2022 році їм не будуть потрібні такі виправдання, тому що у штатів не буде іншого вибору, окрім як реалізувати таку політику, як легалізований збір бюлетенів, дострокове голосування і загальне голосування поштою, а також скасування посвідчення особи виборця (!!!), закони про зіставлення підписів і інші заходи безпеки при голосуванні.

Наприклад, виборці вперше отримали б можливість роздруковувати свої бюлетені вдома, створюючи величезну діру в безпеці, яка могла бути легко використана як внутрішніми, так і іноземними інтересами.

Закон також дозволяє третім сторонам збирати бюлетені у необмеженого числа відсутніх виборців і відправляти їх через ящики для голосування, різко збільшуючи ризик того, що вразливі американці можуть піддатися знущанням, підкупу чи шантажу за їхні голоси без захисту співробітників виборчих комісій.

Відповідно до правил, викладеними в законі, спостерігачі на виборах не зможуть навіть оспорювати законність бюлетенів без письмової документації, що робить практично неможливим документування або виявлення порушень на виборах.

Таким чином відбудеться юридичне оформлення ліволіберального тоталітаризму, який неможливо буде усунути в межах правового поля в принципі.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США, де зараз відбувається фактично політична криза, коли основи державності руйнуються політичною партією, що прийшла до влади.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ага, ще одна складова частина до розділення США.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ага, ще одна складова частина до розділення США.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!