Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За роки президентства статки Трампа зменшилися на $700 мільйонів – Bloomberg

За даними індексу мільярдерів Bloomberg, чистий капітал Трампа зменшився до 2,3 млрд доларів з 3 млрд доларів, коли він став президентом. Фінансові документи, інтерв'ю з колишніми керівниками й галузевими аналітиками, а також безліч судових спорів і розслідувань показують, з якою кількістю проблем можуть зіткнутися Трамп та його компанія.

Пандемія серйозно вдарила по офісних будівлях, готелях і курортах, а захоплення Капітолію США зашкодило його відносинам з брокерами та кредиторами. Протягом наступних чотирьох років мають бути погашені позики на суму як мінімум $590 млн. За більш ніж половину з них Трамп поручився особисто, повідомляє Bloomberg.

За оцінкою Bloomberg, вартість комерційної нерухомості Трампа становить $1,7 млрд (на 26% менше, ніж станом на 2016 рік). 

"Лише деякі галузі в США постраждали настільки ж сильно за останній рік, коли співробітники зникли з офісних веж, а ділові райони перетворилися на міста-примари", – йдеться в матеріалі.

Але Трамп і раніше падав та підіймався. Врешті він може продовжити свою серію бестселерів, повернутися до телебачення або створити суперника нинішнім соціальним медіа, які його ігнорували. Навіть якщо справи йдуть погано, він міг би максимально використати збитки, використовуючи їх для скорочення податкових рахунків, потішається Bloomberg і визнає, що усередині його імперії лежить купа можливостей, і з ним не може конкурувати жоден колишній політик.

 

Наші інтереси: 

Стежити за Дональдом Трампом, який хотів "висушити вашингтонське болото" і який заважав глобалістам руйнувати традиційні національні держави для створення "нової нормальності".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи