Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

З Японії на допомогу Україні вирушають 70 добровольців

Категорія:

Це – ветерани Японської самооборони та Французького іноземного легіону. Щонайменше 70 добровольців із Японії вирушають в Україну для допомоги Збройним силам Україну у війні проти Росії.

 

22030202.jpeg

Фото: eadaily.com

 Про це повідомляє Reuters із посиланням на представників місцевої влади.

За даними на вівторок, 1 березня, до складу добровольчої групи увійшли 70 чоловіків, серед яких 50 ветеранів сил самооборони Японії та два – Французького іноземного легіону.

39-річний офісний працівник Кейчі Курогі був одним із десятків чоловіків у Японії, які вирішили приєднатися до міжнародного легіону для боротьби з російськими загарбниками після того, як президент України Володимир Зеленський звернувся до добровольців.

Курогі, який живе на південному заході Японії, сказав Reuters, що подзвонив в українське посольство в понеділок, побачивши заклик до волонтерів у Twitter. Посольство, на жаль, відхилило пропозицію Курогі воювати, пояснив, що йому бракує необхідного військового досвіду.

Станом на 1 березня 70 японців, включаючи 50 колишніх членів Сил самооборони Японії та двох ветеранів Французького іноземного легіону, подали заявку бути добровольцями, повідомляє газета Mainichi Shimbun з посиланням на токійську компанію, яка цим займається.

 

Наші інтереси: 

Україну підтримують всі здорові сили та воїни. Росія опинилася у повній ізоляції й вже виглядає ізгоєм.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи