Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Європейські бюрократи замовили дослідження про небезпеку гумору

Категорія:

Спецтема:

Європейська комісія боїться, що гумор перешкоджає утвердженню новітніх ідей лібералізму. "Гумор став центральною зброєю екстремістських рухів, щоб підірвати відкрите суспільство", – так починається доповідь "Уже не смішно: використання гумору крайньо-правими екстремістами".

21090102.png

Ілюстрація: "Політична теологія"

18-сторінкову доповідь підготували співробітники Мережі усвідомлення радикалізації (Radicalisation Awareness Network). Під "крайньо-правими" автори доповіді розуміють не лише субкультурних прихильників неонацизму, але й масові рухи, що виступають проти міграції та відстоюють ідентичність європейських народів, пише Політична теологія

Також маркерами «екстремізму» є недовіра до еліт, незадоволення мейнстримною культурою і критичне ставлення до фемінізму.

Борців із радикалізацією особливо турбує популярність мемів, зокрема – Вояка (Wojak), Жабки Пепе та Пса (так званого Kabo-chan). На їхню думку, «створення та поширення мемів як ритуал уявленої спільноти може викликати почуття колективної належності серед тих, хто бере участь у досить розпорошених онлайн-мережах». Це, своєю чергою, сприяє «формуванню політичного світогляду та думок у культурному, дополітичному просторі».

Доповідь завершується низкою рекомендацій щодо протистояння впливу ідеологічно ворожих мемів.

ЄС рухається в напрямку криміналізації дисидентських висловлювань в інтернеті, зокрема, таких, що суперечать ЛГБТ-ідеології та концепції мультикультуралізму. З новими ініціативами такого роду виступав єврокомісар із питань юстиції Дідьє Рейндерс.

Ще 15 років тому ми писали про проблеми ЄС як наддержавного утворення та його політику розмивання національних держав та європейської ідентичності. Офіційна політика ЄС, зокрема політика мультикультуралізму, яка нав'язувалася усім країнам в цьому політичному союзі, не подобалася багатьом корінним білим європейцям. Опитування 2006 року, що пройшло у п'яти найбільших країнах ЄС і США до 50-річчя Євросоюзу, показало, що 44% європейців вважають, що їхнє життя погіршало після вступу їхньої країни до цього союзу

2004 року ми писали, що Європу чекає імміграційна «бомба уповільненої дії». Але ж європейські бюрократи не вгамовуються і намагаються й далі просувати свою політику.

Чому Велика Британія вирішила вийти з ЄС? Якщо ЄС такий добрий, чому Велика Британія готова заплатити величезні відступні, аби тільки вийти з Європейського Союзу.

Наші інтереси: 

Це було б смішно, якби не було так сумно. Навіщо Україні йти в ЄС? Євросоюз загнеться, як загнувся СРСР. Україні не варто лізти в це ярмо.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У психопатів (рептилоїдів) нема почуття гумору, тому вони постараються його заборонити.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У психопатів (рептилоїдів) нема почуття гумору, тому вони постараються його заборонити.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Мабуть, якраз є і вони чудово розуміють силу і небезпеку цього інструменту

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

У гоміків і чорношкірих відсутнє почуття гумору нормальної білої людини - чим і користуються їхні ляльководи. А значить, з рогаток, в які заряджений гумор, відстрілюймо се огидне кубло!

Хай буде!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, психопати почали потроху здогадуватись, що гумор є однією й найбільших загроз їхньому пануванню. І, саме гумор дозволяє дуже легко розрізнити інтеліса та сапієнса. Один геть позбавлений гумору, а інший його має.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!