Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Яких продуктів слід уникати для здоров'я серця

Спецтема:

Щоб уникнути шкоди для серцево-судинної системи, вчені рекомендують скоротити споживання пива і шампанського, ковбас, особливо копчених, паштетів в консервах, тортів і тістечок, здоби і твердих сирів з високим відсотком жиру.

Зазначені продукти містять так звані “приховані жири”, а також містять багато солі, цукру, вуглекислий газ, підсилювачі смаку, консерванти та інші інгредієнти, які  “засмічують” собою артерії. В результаті артерії звужуються, а кров’яний тиск підвищується, що проводить до розвитку гіпертонії.

У свою чергу, гіпертонічна хвороба небезпечна тим, що рано чи пізно провокує виникнення інших проблем із серцем і судинами.

Дієтологи нагадують, що, харчуючись “небезпечними” продуктами, людина ризикує одного разу потрапити до лікарні з раптовим серцевим нападом.

Також  вчені з Стелленбоського університету в ПАР провели дослідження і дійшли висновку, що двох банок солодких газованих напоїв на тиждень досить, аби стати жертвою серцевих захворювань та інсульту.

Наші інтереси: 

Робимо висновки, виключаємо з раціону шкідливі продукти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи