Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 174
  • Переглядів: 182

Якщо Росія не погодиться на умови за підсумками Саміту миру, ми змусимо її здатися – Джорджія Мелоні (оновлено)

Категорія:

16 червня прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні під час виступу на Глобальному саміті миру у Швейцарії заявила, що в разі, якщо Росія не погодиться на умови, прийняті міжнародною спільнотою на Глобальному саміті миру у Швейцарії, країни змусять її здатися.

22122303.jpg

Джорджа Мелоні (італ. Giorgia Meloni; 15 січня 1977, Рим, Італія) 
Джорджа Мелоні (італ. Giorgia Meloni; 15 січня 1977, Рим, Італія) 

Мелоні нагадала, що пройшло вже 844 дні з початку Великої війни та героїчного спротиву українського народу російській агресії.

"Захищати Україну – означає обʼєднати усі зусилля міжнародної спільноти для захисту України. Якщо Росія не погодиться з цими засадами, ми змусимо її здатися", – наголосила вона, додавши, що союзники мають встановити мінімальні умови для цієї дискусії.

Мелоні підкреслила, що агресія проти держави та миру в Україні не означає, що вона повинна здатися, як вважає президент Путін.

"Це не так. Ставити такі умови – це дуже неправильно. Треба розвіяти наративи путінської пропаганди", – закликала прем'єрка Італії.

Вона нагадала, що в ході Саміту миру обговорюються три важливі питання: продовольча безпека, ядерна безпека і гуманітарна.

"І ми повинні подивитися, що ми можемо побудувати на базі сьогоднішньої нашої дискусії. Італія хотіла б брати участь і допомогти Україні дивитись в майбутнє", – наголосила Мелоні.

Вона відзначила, що 50 млрд із прибутків від заморожених активів РФ буде надано Україні, додавши: "І президент Володимир Зеленський, ви можете розраховувати на нас скільки буде потрібно в наших зусиллях. Ми робимо все можливе, що залежить від нас, щоб зробити наше майбутнє безпечним".

Джерело

Міжнародний оглядач Юрій Фізер вказав на помилку перекладу фрази Джорджії Мелоні: "Захищати Україну означає обʼєднати всі зусилля міжнародної спільноти для захисту України. Якщо Росія не погодиться з цими засадами, ми змусимо її здатися". Насправді в цьому уривку пані Мелоні сказала наступне: "Захищати Україну означає захищати ту систему правил, яка об'єднує міжнародне співтовариство і захищає кожну країну. Якби Україна не могла розраховувати на нашу підтримку і тому була б змушена капітулювати, сьогодні ми не були б тут, щоб обговорювати мінімальні умови для переговорів".

Наші інтереси: 

Підтримка Італії збільшилася після вступу на посаду прем'єра Джорджії Мелоні, яка очолює праву партію "Брати Італії". Це розвінчує вигаданий глобалістами міф, що усі праві погані та працюють на Путіна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи