Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Яке НАТО? Україна – розсадник тотальної корупції: Юрій Романюк прокоментував ультиматум Зеленського Альянсу

«Це чергова дурня Банкової. На жаль, дегенерати, які очолюють її, не можуть зупинити її й самі генерують такі тези, які поглиблюють розкол між Україною і НАТО». Так голова Всеукраїнської Громадської Організації "Україна в НАТО" Юрій Романюк прокоментував ультиматум до НАТО від Зеленського, а також розповів про те, які гарантії безпеки можуть бути надані Україні до вступу в НАТО та чи потрібні вони Україні.

23060603.png

Юрій Романюк
Юрій Романюк

Він прокоментував мовчання ООН на підрив російськими окупантами Каховської ГЕС і вважає цю  організацію недієздатною. ООН має бути реформована. Сьогодні, 6 червня ООН нагадала про День російської мови у своєму Twitter – і жодного слова про те, що носії цієї мови зробили з Каховською ГЕС.

Президент Володимир Зеленський фактично висунув ультиматум – він сказав, що, якщо Україна на майбутньому саміті НАТО у Вільнюсі не отримає конкретних сигналів, коли і як вона вступить до НАТО, то він не бачить сенсу їхати на той саміт НАТО.

Романюк каже, що такими заявами Офіс Президента посилює розкол між Україною і НАТО. Банкова не хоче усвідомлювати свою персональну відповідальність за виконання стратегії комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України. Україна не виконує річну національну програму під егідою комісії Україна-НАТО. Ще до війни, у 2021 році, Україна не виконувала програму. Майже третина заходів, які Україна як держава зобов'язалася виконати, не були здійснені.

Україна не вступить автоматично в НАТО після перемоги у війні, тому що Україна як держава не виконує отримані завдання і зобов'язання перед Альянсом. Україна не зможе автоматично вступити до НАТО, зауважив Юрій Романюк.

Якщо взяти антикорупційні зобов'язання України, то там ціла низка задач. Романюк нагадав про корупцію в Міноборони, згадав голову Верховного Суду Князєва, якого викрили на хабарі у $2,7 млн.

Корупція як процвітала в Україні, так і процвітає, каже Романюк. Американська розвідка знає про наших корупціонерів все. Де реформування СБУ? 9 років йдуть тільки розмови, що ми реформуємо СБУ, зауважує експерт. (Нагадаю, що СБУшники Херсона першими втекли з міста. Згадаємо заступника голови СБУ Наумова, який виїхав з України 23 лютого 2022 року з чималими коштами. Де сам колишній голова СБУ Баканов?).

У нас половина СБУ є агентурою ФСБ РФ, – каже Юрій Романюк. Половина керівників цієї структури мають родичів з РФ. Хто сьогодні очолює військову адміністрацію в Одесі? Ми не реформуємо Прикордонну службу, не реформуємо Митну службу (а це необхідна умова для вступу в НАТО). Митниця – це розсадник корупції.

Хто нас візьме в НАТО, якщо держава Україна 9 років нічого не робить, щоб нас взяли в НАТО?

Юрій Романюк також розповів про підготовку Єрмака до "Будапешту-2" і про те, хто може очолити НАТО.

Наші інтереси: 

Дивимося правді в очі. Розуміємо, що насправді коїться в державі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Виявляється ідею для серіалу Слуга народу скопіювали в естонців

https://tvrain.tv/teleshow/notes/edinaja_rossija-409234/

Коментарі

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Виявляється ідею для серіалу Слуга народу скопіювали в естонців

https://tvrain.tv/teleshow/notes/edinaja_rossija-409234/