Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 250
  • Переглядів: 268

Як заблоковані чакри заважають успіху

Якщо людина не дотримується принципів певної чакри, якщо в неї недостатньо енергії цієї чакри, причина тому – блокування енергії підсвідомими установками і страхами. Ось чому на певному рівні Вашого розвитку стає критичним наявність у Вас комплексів, страхів, невпевненості і навіяних з дитинства негативних установок. Вони починають перекривати шлях до подальшого успіху.

Якщо раніше вистачало рівня тієї енергії чакри, яка могла хоч якось просочитися крізь блок, то при виході на вищий рівень цієї енергії стає недостатньо. Потрібно або прибрати блок, або доведеться забути про більший успіх і продовжувати задовольнятися малим.
Приклад: людина має бізнес, відкриває нову торговельну точку в зручному і вигідному місці. Але тут з’являються конкуренти і починають виживати його з цього місця. А він, навіть не намагаючись дати відсіч, тут же згортає свою діяльність і поступається місцем конкурентам. Так він втрачає можливість вийти на новий рівень доходу. Причина – страх зіткнення, конкуренції, небажання відстоювати свій інтерес, що випливають з блокованої третьої чакри.
Ще приклад: маючи цікаву пропозицію, людина отримує можливість залучити ділових партнерів і клієнтів, виступивши по телебаченню. Але вона відмовляється, або, погодившись, не може під час інтерв’ю зв’язати двох слів. Підсумок – про неї так ніхто нічого і не дізнався. Причина – страх і небажання доносити свої ідеї до інших людей, які випливають із блокування п’ятої чакри.
Якщо чакри блоковані зовсім, то людина не домагається взагалі нічого, тягне жалюгідне існування. Якщо чакри блоковані частково або тільки деякі, то до певного моменту людина успішна, але при спробі отримати більше виникають проблеми. Або, якщо раніше не були задіяні блоковані чакри, але тепер нова діяльність вимагає включити саме їх.
Коли людина підходить до моменту, коли колишній рівень досягнень її вже не влаштовує, вона стає Цезарем, що переходить Рубікон. Шляху назад вже не залишається. Повернутися назад вона не може і не хоче – цей етап вже пройдено. Але, щоб через темний тунель переходу вийти до світла нового життя, потрібно подолати свої підсвідомі блоки і страхи. Ще з давнини про це складали легенди і міфи: це і проходження лабіринтів Тесеем, його бій з Мінотавром, і випробування героїв при пошуку Святого Грааля, і безліч інших подібних міфів і легенд. Сюжет у них схожий: герой повинен минути пустелю, або лабіринт, або темний ліс – це його підсвідомість. Там він повинен перемогти чудовиськ – свої страхи, невпевненість, негативні установки. У результаті він одержує принцесу або скарб – вивільняється його блокована енергія. Після цього він стає царем, з тріумфом повертається додому – тобто досягає життєвого успіху. У навчаннях магічних орденів цей етап називається Проходження Прірви. Якщо людина вступила на цей шлях, то повернення назад уже немає.
Якщо вона вирішить відступити, то і до колишнього рівня успіху їй не повернутися. Такі люди, що бояться розібратися зі своїми установками і страхами, стають примарами, начебто живуть серед людей, але насправді – в своїй підсвідомості. Таких примар багато, особливо у великих містах і серед іммігрантів, серед збанкрутілих бізнесменів і втратили у розквіті років популярність акторів. Вони хотіли підкорити нову кар’єрну вершину, але так і не змогли зрозуміти, що потрібно від них для виходу на новий рівень.
Запам’ятайте: Всесвіт не ставить собі за мету когось розорити остаточно, або щось у цьому дусі. Навпаки, він завжди хоче, щоб Ви піднімалися все вище і вище. Тому неправильно говорити: ну от, був у мене успіх, тепер немає, значить, я свою міру успіху в цьому житті вже отримав, така моя карма. Кожна втрата синиці в руках – це шанс отримати журавля в небі. Але якщо людина не розуміє, що від неї вимагається, то Всесвіт може чекати дуже довго – хоч кілька життів поспіль.
Давайте розглянемо, які блоки відповідають кожній чакрі, і як вони заважають досягати життєвого успіху і матеріальних благ.
Заблокована перша чакра (муладхара) безпосередньо створює загрозу виживання. У такому стані взагалі годі й заїкатися про успіх і багатство. Як мовиться, “не до жиру, бути б живі”. Таку людину будуть переслідувати хвороби, нещасні випадки. Її будуть звільняти з роботи через хворобу, через потрапляння в аварію вона може випустити з рук важливу угоду і т.п. А якщо вона вплутався в кримінальний бізнес – то можуть і вбити при черговій розбиранні.
Блокована друга чакра (свадхістана) створює неготовність приймати гроші, матеріальні блага. Людина буде сама відмовлятися від грошей, відмовляти собі в усьому, працювати за копійки без сну і відпочинку, жити для інших, або не працювати, але марно чекати подачок від когось. У нього блоковані всі фізичні бажання, будь то секс, смачна їжа, красивий одяг, задоволення. Вона не слідкує за своїм зовнішнім виглядом або обмежується мінімальними витратами, живе в режимі жорсткої економії. Жінці з зблокованою другою чакрою нічого скаржитися, чому чоловік не дає їй грошей. Вона сама не готова їх прийняти. Вона буде зі скандалом видирати з нього копійки на дітей і побутові потреби.
Блокована третя чакра (маніпура) створює неготовність відстоювати свій інтерес, брати участь у конкурентній боротьбі. У такої людини проблема з тим, щоб говорити “ні”, в результаті на ній всі їздять. Він не може вимагати гідної оплати за свою працю, і не може сама звільнити не підходящого працівника. Її часто обкрадають працівники і підводять ділові партнери. Вона перетворюється на годівницю для купи родичів, друзів і навіть сторонніх людей і рано чи пізно розоряється. Вона сама готова поступитися вигідною позицією конкурентам, тільки якщо є натяк на суперництво. Будь-які, навіть порожні погрози приводять її в паніку, і вона готова добровільно сама все віддати.
Блокована четверта чакра (анахата) призводить до того, що людина завзято займається не своєю справою, насилує себе, починаючи вже ненавидіти свою роботу, відчуває постійний стрес. Вона не може дозволити собі займатися улюбленою справою, приводячи якісь доводи, що, мовляв, а ось цей бізнес вважається вигідним, тому я ним займаюся, хоч і сильно напружуюся. Помилкові розрахунки тут витісняють справжні почуття. Вона готова повірити будь-якій інформації від інших людей, тільки не собі. Також людина з блокованою четвертою чакрою не може втілити свої ідеї в реальність, її проекти зависають у повітрі або постійно зазнають краху. Часто захоплюється химерними ідеями, вкладає гроші в збиткові проекти.
Блокована п’ята чакра (вішудха) створює неготовність доносити свої ідеї до зовнішнього середовища, говорити вільно про себе і свої досягнення, про свої погляди і переконання. Така людина не помічає своїх талантів, занижує свої здібності, зариває таланти в землю. До роботи підходить рутинно, не творчо. У неї виникають складнощі у спілкуванні або страх спілкування, бажання сховатися, ізолюватися. Їй складно зрозуміло викласти свою думку і переконати інших людей. Вона боїться критики, уникає полеміки. Сама замовчує щось, або піддає цензурі, боїться вимовити відкрито, що думає. У неї проблеми з логічним мисленням, проблеми в навчанні, відчувається гостра нестача інформації, знань. Проблема з адекватною оцінкою зовнішнього середовища, інших людей, що, знову ж таки, призводить до появи в її оточенні сумнівних особистостей, співробітників, партнерів, які її обкрадуть, “підставлять”, втягнуть в аферу. Не бачить тактичних кроків, як реалізувати свої плани, робить хибні кроки.
Блокована шоста чакра (аджна) створює неготовність дивитися далеко вперед. Така людина уникає складати довгострокові плани, не може прорахувати наперед потрібні кроки. Тому не може займатися великими і довгостроковими проектами. Діє тактично – по ситуації, тому часто робить помилки, не врахувавши того, що буде завтра. Її життя перетворюється на застій. Не бачить тенденції майбутнього, пропонує на ринок застарілий товар. Не змінює нічого в діяльності фірми, не встигає за духом часу і розоряється. Не бачить, що потрібно споживачеві, не може запропонувати те, що реально корисно багатьом людям.
Блокована сьома чакра (сахасрара) створює неготовність слухати Всесвіт і діяти в гармонії з ним. Людину охоплює непомірна гординя. Вона вважає, що ніякий Бог (Всесвіт) їй – не указ, вона буде творити те, що хоче, а те, що виникають перешкоди на шляху – це не знак неправильного шляху, а лише вказівка, що потрібно ще більше наполягати на своєму. Вона не відрізняє, коли потрібно наполягати, а коли ні, не слухає ні свою інтуїцію, ні чиїсь поради, вважає себе найрозумнішою. Така людина вперто не буде помічати ніякі застережливі знаки, раз за разом наступаючи на один і ті ж граблі, але стверджуючи, що у неї все в порядку. Так вона може дійти до повного краху, але як і раніше бути впевненою у своїй правоті. Якщо все оточення повстає проти неї, вона буде вважати всіх поганими, але себе як і раніше правою. Часто вдається до грубих методів магії, насильства, порушує кармічну рівновагу, за що несе покарання не тільки сама, і не тільки в цьому житті, але і прирікає на страждання своїх нащадків.

Длятого щоб виявити і зняти різні блокування чакр існують різні методи: молитви, біоенергетичний масаж, діагностика аури та чакр. Всі ці послуги ми можемо Вам запропонувати у нашому центрі оздоровлення та духовного розвитку Гармонія Душі м. Золочів

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

У мене до речі по другій чакрі 100% попадання.. Я зараз через неї вже так страждаю на фізичному рівні що це щось із чимось.. Так що навчайтеся собі на здоров"я по цій публікації)

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

У мене до речі по другій чакрі 100% попадання.. Я зараз через неї вже так страждаю на фізичному рівні що це щось із чимось.. Так що навчайтеся собі на здоров"я по цій публікації)