Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 70
  • Переглядів: 72

Як припинити себе накручувати. 5 дієвих порад + універсальна технологія для самозцілення та заспокоєння

Спецтема:

Накручування — одна з найголовніших причин нещастя. Негативні думки і переживання можуть створити проблеми, яких навіть ніколи не було. Більшість похмурих сцен, які ми пропонуємо в нашій свідомості, засновані на страху і занепокоєнні і не допомагають нам, хоча ми вважаємо, що надмірне обмірковування чого-небудь приносить користь.

Насправді ж ми обманюємо самі себе, адже варто тільки почати думати і зупинити потік негативу в голові буде просто неможливо.

Давайте розглянемо 5 способів, які допоможуть перестати себе накручувати:

1. Зупиніться і зосередьтеся на позитивному прямо зараз

У нашому суспільстві вже давно переважає негативне мислення. І пора починати "перемикатися" тільки на гарні думки. Зробити це просто – переключіть увагу на те, що робить вас щасливим або за що ви вдячні. Раз за разом ви будете помічати, що позитивних думок стає більше. Звичайно, це тривалий процес, ні в якому разі не можна зупинятися.

Це допоможе вам почати відчувати себе більш спокійним. З часом ви перестанете себе накручувати, так як більше не будете приділяти стільки уваги негативу, скільки приділяли раніше.

2. Повторюйте позитивні слова протягом усього дня

Зверніть увагу на свій мозок прямо зараз ... які думки крутяться у вас в голові?

Швидше за все, ви помітите, що більшість ваших звивин зайнятий обмірковуванням того, що вам потрібно робити сьогодні, або того, що хтось розлютив вас. Можливо, ваші думки наповнені принизливої самокритикою з будь-якого приводу. Ні в якому разі не можна допускати таких думок. Хоча, з таким негативом навколо нас підтримувати послідовне позитивне мислення не завжди легко. Тим не менш, ви можете фактично протиставити негативні, що викликають стрес думки простими, подбадривающими вас словами.

Кожен раз, коли ви відчуваєте тривогу, промовляйте заспокійливі слова, такі як: “Спокійно. Все добре". Ви можете уявити приємні образи, такі як легкий вітерець на березі моря, де навколо немає абсолютно нікого, а тільки панує спокій. Слова мають велике значення і силу, тому використовувати їх у своїх інтересах, коли відчуваєте втому.

3. Постійно медитуйте

Коли ви медитуєте, ви зупиняєте потік думок, буквально бомбардують ваша свідомість кожну секунду, і замість цього переходьте в простір, де панує спокій і умиротворення. Незважаючи на те, що під час медитації мозок працює так само, як і решта час, багато людей відчувають, що їх думки сповільнюються і вони можуть відчувати себе набагато легше, просто контролюючи своє дихання лежачи з закритими очима. Медитація просто розслабляє тіло, що допомагає справлятися з щоденними проблемами.

Якщо ви хочете більше спокою в своєму розумі і життя, почніть медитувати. Сядьте зручніше і почніть зосереджуватися тільки на своєму диханні. Робіть це принаймні за десять хвилин в день на щоденній основі. Ви виявите, що позитивне мислення стає реальнішим.

4. Живіть тут і зараз

Забудьте про доручення, які ви повинні виконувати завтра після роботи, або про рахунки, які ви повинні будете заплатити наступного тижня, або про невизначеність майбутнього, до якого ви ще не добралися. Коли ви дозволяєте подібним думкам панувати у вашій голові, це може викликати великий дискомфорт в організмі і навіть призвести до тривоги, депресії, хронічного стресу і інших серйозних проблем. Найчастіше занепокоєння викликано тим, що ми живемо ніби в іншому часі, розмірковуючи про проблеми і помилки минулого або про труднощі майбутнього. У такі моменти завжди повертайтеся в сьогоднішній день і живіть у цю хвилину. Дозволяючи собі просто спостерігати і "текти від одного моменту до іншого", як ви це робили в дитинстві, ви зрозумієте, що значить відчувати справжнє спокій.

5. Поїдьте на природу

Природа — ідеальний спосіб заспокоїти напружений розум. Ви можете виїхати за місто на вихідних або просто прогулятися під час обідньої перерви в сусідньому парку. Якщо у вас немає таких можливостей, то подумайте про планування відпустки, коли ви зможете піти якомога далі від галасливих вулиць і торгових центрів.

Пам'ятайте, що природа не бореться з життям, і вам теж не обов'язково йти проти течії. Не захоплюйтеся дрібницями матеріального світу, тому що ви не знайдете щастя в грошах і матеріальних благах.

По правді кажучи, спокій і умиротворення вже знаходяться у вашому серці і наша планета може допомогти вам відродити це стан, відволікаючи від потрясінь і емоційних навантажень сучасного ритму життя.

Живе Слово

Найкращим способом заспокоєння є технологія Живого Слова. Зауважимо, що технологія самозцілення за допомогою універсальних форм Живого Слова не є медициною в її звичному розумінні. Скоріше це читання божественної поезії, яка гармонізує людину на духовному, психічному та фізичному рівнях.

У результаті людина освячує себе і навколишній простір, проявом чого є фізичне зцілення і ефект «притягання» позитивних подій згідно з принципом «чисте прагне до чистого».

Наші інтереси: 

Пошук прихованих ресурсів. Самовдосконалення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи